БСП залага на връщане на руските дипломати и рестарт на преговорите с Газпром

3
Иван Ченчев: Нотите за изгонване на руските дипломати да бъдат отменени
Иван Ченчев: Нотите за изгонване на руските дипломати да бъдат отменени Видео: NOVA

Иван Ченчев: Нотите за изгонване на руските дипломати да бъдат отменени

"Искаме диверсификация на доставките на газ, трябва да се преговаря с всички. Искаме нотите за изгонване на руските дипломати да бъдат отменени. В момента добре е за България да няма избори и да стъпим на добра управленска основа". Това коментира за "Твоят ден" по NOVA Иван Ченчев от БСП.

Според него не бива в преговорите за нов кабинет да се поставят разделителни линии, които да тласнат България към нови избори в условия на големи кризи.

"Склонни сме да преговаряме за бъдещето на България с точно разписани мерки. Важно е да не се влезе без бюджет в следващата година, както беше с тази", сподели той.

По думите му ясно и точно БСП е казала, че с ГЕРБ и ДПС не може да се преговаря.

"Преговорите ще започнат с нашите коалиционни партньори, както преди. Имаме управленска програма с конкретни срокове, ще стъпим на нея. Всички партии от четворната коалиция са удовлетворени от нея. Нуждаем се от стабилно бъдеще, макар и краткосрочно. Имаме хоризонт за разговори и управление", смята Ченчев. И потвърди, че БСП ще предложи досегашните си министри отново да заемат постовете си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    русенец
    Вероятно бесепарчето не знае, че бяха в правителството, което изгоди руски дипломати, шофьори, готвачи, градинари и прочие от персонала на руските посолства и консулства. Няма как точно вие да ги върнете защото вие ги изгонихте. Вашето правителство каза, че ще плаща на Газпром в рубли, после каза, че няма да плаща в рубли, след това, че изобщо няма да плаща на Газпром. То бива подлоги, ама и на Байдън и на Путин едновременно да духате е прекалено. А, разкарайте си КУРнелия, че вървите към закриване като партия.
  • 1
    1
    Сатирикон
    Тази маймуна си е платила за да получи медийна трибуна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари