Иван Бакалов: Румен Радев не спря да се излага!

0
Президентът приказва като изтърван, заяви журналистът
Президентът приказва като изтърван, заяви журналистът Снимка: БГНЕС

Президентът приказва като изтърван, заяви журналистът

Президентът Радев не спря да се излага. Нарича гласуваните поправки "посегателство" върху конституцията. Абе, чоджум, парламент ги е гласувал тия поправки, точно както е по конституция, какво посегателство? Ти ли искаш да поправяш конституция с укази?

Имаше очакване, че около Радев ще се оформи нова партия, която да стане един от основните играчи в политиката. Слава Богу, тия шансове все повече намаляват.

Направиха движение "3 март", събираха подписи за референдум за 3 март. И какво? Не събраха подписи, макар повечето българи да нямат нищо против датата 3 март да остане като национален празник.

Президентът приказва като изтърван - с поправките в конституцията "националният суверенитет" бил заплашен. Ако има нещо толкова страшно, Конституционният съд и сам може да се сезира и да го отмени. Само че за двойното гражданство самият президент Радев няколко пъти обяви пред българи емигранти, че ще внесе предложение да отпадне от конституцията това ограничение. Сега било много лошо, заплаха и прочее.

Радев ще стане новият Гоцэ - най-много да направи като него декоративна партия. Има шанс да отхапе малко избиратели от "Възраждане" и аха да мине бариерата. Ако влезе в парламента, там го чака Боеко да го хване за патерица.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Читател
    И друг път съм си мислил,че лицето Ив. Бакалов дава фира и то в големи размери.Аланкоолу,над два милиона и половина българи,казаха ДА,както за първия мандат на президента Р.Радев,така и за втория мандат.Когато изписваш някакви твои брътвежи, ангажирай си гл. мозък колкото го имаш,за да не изпадаш в съжалителни ситуации.
  • 15
    2
    Анчо
    Придворните журналисти край нямат.
  • 14
    1
    иванчо,
    за президента не знам, ама че ти редовно се излагаш, това го виждат много!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари