Иван Бакалов: Прокуратурата има всички основания да разследва министър Горанов

6
За много по-малко основания хора около Божков бяха обискирани, разследвани и вкарани в ареста
За много по-малко основания хора около Божков бяха обискирани, разследвани и вкарани в ареста

Защитниците на Борисов поставят под съмнение автентичността на чата между Божков и Горанов, който по всичко личи, е с есемеси, изваден от айфон.

Тези съобщения са абсолютно доказуеми, защото са разменени като есемеси между два мобилни номера, които дори да се закрият, се знае на кого са били. И са извадени от паметта на айфон. Божков да фалшифицира есемеси в айфон може да допусне само сценарист в пошъл криминален филм. Освен това тези есемеси се съхраняват в сървърите на мобилните оператори 9 месеца назад или в папките на подслушващите от службите за неограничен период назад, както стана ясно от действията на новия главен прокурор.

Други омаловажават чата между Божков и Горанов, сякаш нищо особено няма там. По подобен начин омаловажаваха записа на разговора на премиера Борисов за Мишо Бирата преди години.
Но публикуваното е достатъчно такъв министър да подаде оставка, ако това се случи в по-западната част на Европа, а не в България.

В съобщенията Божков на няколко пъти изказва благодарност на Горанов за услуги, за някои от които не става ясно какви са.

***

Прокуратурата има всички основания да разследва министър Горанов. За много по-малко основания хора около Божков бяха обискирани, разследвани и вкарани в ареста.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари