Иван Бакалов: Президентът се яви като рекламен агент на "Лукойл"

1
"Лукойл" плати данъци за пръв път от 15 години, досега нагло източваше държавата
"Лукойл" плати данъци за пръв път от 15 години, досега нагло източваше държавата Снимка: president.bg

Президентът Радев каза, че цената на бензина паднала под 3 лв. на бензиностанциите на "Лукойл" и поздрави правителството за това.

Само че по бензиностанциите на "Лукойл" цената е около 3,12 на литър бензин или 3,36 на литър дизел. Навсякъде из страната. Дори на други големи вериги се срещат цени с 1-2 ст. по-ниски цени.

В Лукойл - Бургас идва най-евтниният петрол, дори на по-ниска цена отпреди войната, а цените по бензиностанциите са по-високи отпреди войната. За каква точно спекула става дума (войната е най-добрият начин да вдигнеш цените) едно на ръка. "Лукойл" плати данъци за пръв път от 15 години, досега нагло източваше държавата. Да плати го накара страхът от мерки подобни на тези в Западна Европа. У нас вместо това ги успокояват със специални срещи

И рекламен агент на "Лукойл" се явява и президентът.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Песимист
    Митрофанова пак не си свърши работата в Лукойл деликатно,прозряха и хода!!
  • 3
    4
    Десо
    Адмирации за Бакалов!
  • 1
    3
    До 2
    Някой се опитва да ни внуши нещо,най вече твоя любимец.Вчера на Лукойл бензина беше 3.11лв,пазя и касова балежка.Та, лъже ли някой.Но иначе плюем по "Кирчо и Кокорчо"
  • 0
    2
    Монев
    Ив. Бакалски е журналист на свободна практика.Той е летящ електрон,който "отсяда" там,където може да получи "писмо" в бял плик.Има закъсали субекти на словореда,които си служат с името на президента Р.Радев,човекът с най висок рейтинг в държавата,за да бъдат забелязани,евентуално прочетени и да засвидетелствуват,че са между живите.
  • -3
    1
    ифан б@к@л0ф е шпионин
    Аве ифане, ставаш обществено мразен с русофобията си! Цял живот плюеш по Русия! Грантаджия стана, не се наяде на $$$! И на про100$$$$$$ к!р0 му натъпкаха устата с $$$$$$$$$$$, напечатани от федералния резерв, а и ти да не останеш назад! ифане, русофобе, защо не искаш моментална диверсификация на сащническия танкерен газ?! ифане, грантаджио, защо не си срещу агресията на сащ в Европа?! Заменяш Газпром със зависимост от тумора сащ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари