Иван Бакалов: Нищо чудно Борисов да тръгне да бяга

3
Борисов уж държи реч, но се кара гневно. Това е късният фюрер. Звучи точно като него
Борисов уж държи реч, но се кара гневно. Това е късният фюрер. Звучи точно като него Снимка: Фейсбук

Борисов уж държи реч, но се кара гневно. Това е късният фюрер. Звучи точно като него

Изгледах на запис вчерашните новини на bTV, Нова и БНТ с участието на Борисов, че исках нещо да пиша. Отразили са нашироко обиколката му тук и там, сякаш е премиер, среща с актив на ГЕРБ, речи и т. н.

Но първооначалното впечатление за падението на телевизиите се изпари. Вижда се нещо много повече. Борисов уж държи реч, но се кара гневно. Това е късният фюрер. Звучи точно като него. Активът на ГЕРБ гледа уплашен и потиснат.

От тона му се вижда, че го е страх, колкото и да го обслужват телевизиите и да го пази Гешев. Само те са му останали като последни убежища.

Х...р капут.

Впрочем, прилича по-скоро на последните дни на Кадафи. Нищо чудно да тръгне да бяга. А като се сетя какво му направиха на Кадафи преследвачите... По-добре за него сам да се предаде на Рашков.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    5
    Хаха
    И да бяга и да не бяга пак ще го ебат в дебелия гъз.
  • 7
    4
    Gringo ot Tongo
    Там дето отива - не може да вземе нищо!
  • 7
    3
    Геро
    Дааааааа!
  • 7
    2
    daskal
    А, добрутро! Той отдавна е измислил накъде и как и го е подготвил.
  • -8
    1
    любопитен
    Явно си сънувал кошмари и от рано сутринта почваш да бръщолевиш неща, които нашият народ определя като врели некипели. Че и нещо май забравяш какво си писал вчера и днег го повтаряш. Или си на принципа - 100 пъти казаната лъжа накрая става истина. Само да обърна внимание, че една друга "политичка", която сменя партиите като носни кърпички, за да може да се розхожда боса по килимите на парламента вече има една осъдителна присъда. Помисли си. Или се надяваш, че по инициатива на така наречените крайно сини "демократи" ще бъде закрито не само специализираното правосъдие, но и цялото правосъдие. И правилно, защо й е на България съдебна власт, нали си има правителство, а от вън са "мутрите"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари