Ивайло Вълчев: Разговори за правителство не са водени

0
Наясно сме с желанието на хората да има кабинет, обясни депутатът от ИТН
Наясно сме с желанието на хората да има кабинет, обясни депутатът от ИТН Видео: NOVA

Наясно сме с желанието на хората да има кабинет, обясни депутатът от ИТН

Разговори за правителство не са водени. За нас ще бъде важно да чуем как ГЕРБ-СДС си представят един кабинет. Дори един експертен кабинет има нюанси. Зависи дали ще са експертите, предложени само от една партия или не”. Това заяви депутатът Ивайло Вълчев от ИТН, предава NOVA.

"Ние сме наясно с желанието на хората да има кабинет, който да създаде спокойствие в ежедневието на хората", обясни депутатът. Той сравни предложения кабинет от ПП-ДБ с детски футболен отбор на мечтите. „Ние сме тук, за да разговаряме с всички”, обясни Вълчев, но допълни, че предложеният списък с имена за кабинет не би бил подкрепен от тяхната партия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Самарин
    Вие сте там,за да заемете местата на кадърни българи,на които предателството им е чуждо като мислене.Вълчев,разграничи се от тези просташки сравнения за някакъв детски футболен отбор.Метафората и блудкавите ти намерения,въобще не са тема за размисъл на умните българи,които пренебрегнаха чалга партията итн и я принудиха да чука на вратата на комшиите живеещи в югоисточната ни съседка.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари