Ивайло Вълчев: Против сме изпращането на български войски в Украйна

5
Ивайло Вълчев заяви, че смята за възможно предоговарянето на „зелената сделка”
Ивайло Вълчев заяви, че смята за възможно предоговарянето на „зелената сделка” Видео: NOVA

Ивайло Вълчев заяви, че смята за възможно предоговарянето на „зелената сделка”

Единственият начин представител на опозицията, с различно мислене, да попадне в Европейския парламент са тези избори. Това заяви кандидатът за евродепутат от „Има такъв народ” Ивайло Вълчев по NOVA.

Искам да стана евродепутат, за да намерят израз нашите идеи и тези, които са в отговор на това, което желаят хората. За да знаят, че там ще има някой, който ще мисли като тях. По-дългият отговор, по който хората трябва да си дадат сметка защо е важно да се гласува на тези избори, е че са единствения начин в Европа да попаднат хора избрани пряко от народа”, посочи кандидатът за евродепутат.

Според Вълчев България трябва да остане член на НАТО. „Въпросът е с какво бихте го заменили? Какво би гарантирало сигурността на страната ни? Членството ни в НАТО е гаранция, че подчинявайки се на съюзната политика на НАТО, България няма да бъде въвличана в някакви самоцелни инициативи на трети страни”, допълни той.

Има такъв народ” е абсолютно против ефективното изпращане на български войници в Украйна за участие в този конфликт”, каза Вълчев.

Ивайло Вълчев заяви, че смята за възможно предоговарянето на „зелената сделка”. „Тя не е един документ. Това са отделни политики, които са събрани в няколко закона. Смятаме, че частите, които касаят въглеродните емисии и устойчивата индустрия – където става дума българските комплекси да бъдат затваряни, могат да бъдат преразгледани. България може да запази едни 30 000 работни места и индустрията си”, добави той.

Една от точките в програмата на Вълчев е спирането на хомосексуалната пропаганда сред обществото. „Трябва да се извиня за тази формулировка. Извинявам се за начина, по който е била изразена от някой бързащ редактор. Уточнявам – не оспорваме правото на никого да се изживява като такъв, какъвто намери за добре. Не гледаме под чаршафите на хората. Това, с което ние ще се борим е пропагандата сред децата, подрастващите и учениците”, подчерта Вълчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Замислен и Впечатлен
    И да искате да изпратите,кой,колко и кого ще изпратите? Прави впечатление че по теми за армии ,войни,тактики,превъоражаване и т.н. и т.н. или так далее се изказват хора които никога не да залягали в калта с АК-47 М или поне ПК-7.62×54. Да не говорим за поставяне на противогаз или защитно облекло срещу химическа атака или радиоактивно заразяване.Една копка не са ударили в суха земя за укритие на БТР или Танк-Т-55 или Т-72.Някой път обсъждат времена в които майките и бащите им са били в детска градина или даже не са били родени.Такива ,акъл дават.Мисля че са програмни продукти.В определена ситуация,софтуера им ще забие и нищо няма да работи или сработи.В странни времена живея или живеем.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари