Ивайло Мирчев: Румен Радев свали натовския камуфлаж и виждаме руската му рубашка

0
ДАНС не работи по никакъв начин по отношение на руското влияние. В момента се спират разследвания, посочи той
ДАНС не работи по никакъв начин по отношение на руското влияние. В момента се спират разследвания, посочи той Видео: bTV

ДАНС не работи по никакъв начин по отношение на руското влияние. В момента се спират разследвания, посочи той

Николай Денков и Мария Габриел се справят доста добре с управлението. Нямам никакво съмнение, че тя ще бъде следващия премиер. Не мисля, че някой мисли за нещо такова. Имаме план, работим по него“.

Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV народният представител от „Продължаваме промяната – Демократична България“ Ивайло Мирчев.

Постигнатото с Шенген е заслуга и на Денков, и на Мария Габриел. От 2011 година отговаряме технически за критериите за Шенген, но не влязохме в Шенген. По-скоро ще се случи влизането в Шенген по въздух“, добави той.

По-въздух – да, но не срещу мигранти. Резонно е увеличаване на служителите на Frontex по границата. Важно е да имаме ясна дата на приемане и по суша. Ще искаме това да бъде през 2024 година. Това ще бъдат и нашите цели. Всички сили в преговорите са в тази посока“, обясни депутатът.

Четири дни преди Коледа трябва да сме приключили с Конституцията. Като президент Радев обяви преди две години, че има готова Конституция и предложения за промени и ще ги покаже пред парламента. Той очевидно няма такива. Това се използва като аргумент – какъв е бил рейтингът на парламента. Той е такъв от 30 години. Радев беше избран като „генерал от НАТО“ за президент. Сега свали натовския камуфлаж и виждаме руската му рубашка. С промените в Конституцията искаме да прекратим възможността един човек да преправя курса на страната, както това свършиха служебните правителства на президента“, подчерта Ивайло Мирчев.

Според него основните решения трябва да бъдат взимани в Народното събрание.

Не сме тук да се сърдим. ДАНС не работи по никакъв начин по отношение на руското влияние. В момента се спират разследвания, насочени към руското влияние. Това не е добре. Това е причина да искаме да реформираме службите“, коментира депутатът от ПП-ДБ.

В момента регулаторите са зависими от политици. Партиите трябва да имат глас при назначаване на хората в регулаторите, но не да бъдат назначавани партийци, а за да казват – този става и този не става. Трудно е, когато видим един кандидат, че си е взел апартамент в центъра на София за 30 хиляди лева, ни е трудно да повярваме, че когато започне да управлява в НЗОК, ще има коректен подход. Затова е отговорността на партиите. Партиите ще понесат отговорност, че независими специалисти ще влязат там“, каза още Ивайло Мирчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    Fifo
    крадецът вика дръжте крадеца нещо
  • 0
    5
    Идиот, Сър, ма баш,...
    Мирчев, ти си знаеш! Анадънму?
  • 6
    4
    Бе я си ЕПМ!
    Тоя първи ще си надупи смазания с вазелин сфинктер към Русия и Путин, щом се завърти колелото на историята! Професия – мъжка полит-проститутка!
  • 8
    3
    аман
    от пребоядисани комунистически и десарски отрочета! утре, ако се завърти палачинката други задници ще лижат!
  • -2
    2
    До 1
    Знаем те какъв си, не е нужно да се опраделяш, тъпо рушлямско тролче!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари