Ивайло Мирчев: Наблюдаваме жалко поведение и безславен край на Борисов

0
На Росенец Борисов и Доган в тандем опитаха да предизвикат сблъсък между българи и турци, който после да развяват. Е, не им се получи
На Росенец Борисов и Доган в тандем опитаха да предизвикат сблъсък между българи и турци, който после да развяват. Е, не им се получи

"Премиерът Борисов може би има някакви аргументи за подобно твърдение. Нека ги предостави. Защото аз твърдя, че на Росенец Борисов и Доган в тандем опитаха да предизвикат сблъсък между българи и турци, който после да развяват. Е, не им се получи".

Това написа във фейсбук депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев. Постът идва минути след пресконференцията на ГЕРБ, където Борисов заяви: Росенец“ повече няма да бъде закачан. Целият летен преврат, започващ с „Росенец“ от Христо Иванов, е добре координирано общо действие на „Да, България“ с ДПС“.

"Вместо да се сбием пяхме заедно химна, а Борисов като му се провали плана прегря телефона на Христо от звънене. Наблюдаваме жалко поведение и безславен край на Борисов", добавя Мирчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари