Ивайло Мирчев: Депутатите от ГЕРБ се държаха като фамилия на мафиотски бос

2
По-важният въпрос за него е дали са събрани достатъчно доказателства срещу арестуваните
По-важният въпрос за него е дали са събрани достатъчно доказателства срещу арестуваните Снимка: БГНЕС

По-важният въпрос за него е дали са събрани достатъчно доказателства срещу арестуваните

Това, което е казало МВР, това е ясно и за нас на този етап. Очакваме следващите ходове на прокуратурата, за да разберем повече“, каза за ареста на Бойко Борисов и други представители на ГЕРБ депутатът Ивайло Мирчев от „Демократична България“, предава bTV.

По-важният въпрос за него е дали са събрани достатъчно доказателства срещу арестуваните и как ще реагира прокуратурата, защото по думите му тя от години разпъва чадър върху бившите управляващи.

Изпитвам съмнения, че българската прокуратура може да бъде адекватна и специално главният прокурор Иван Гешев. Трябва да видим дали МВР си е свършило работата в случая“, каза Мирчев.

Живеем в правова държава, не разбирам реакцията на депутатите от ГЕРБ снощи пред къщата на Борисов – малко се държаха като фамилия на мафиотски бос“, смята още той.

Европейската прокуратура показа, че не може да работи с българската“, добави Мирчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Симо
    A бе Мирчев, Народът мислиш ли,че не те знае що за стока си ? Присмял се хърбел на щърбел ! Нали после идва твоя ред !
  • 3
    3
    Иван
    Така е,те са мафиотска структура,Престъпници и бандити,!
  • 8
    2
    daskal
    Така е. Не Бойко Борисов, а тази сган около къщата му е проблем на България. Ако не беше гой, щеше да е друг. Те имат нужда от идол, за да се идентифицират. Но пък са си го харесали един път - охранител, самбаджия, мутра, приятел на разстреляни мафиоти. Те друго нямаше и да харесат.
  • 1
    1
    русенец
    Че то в България всеки партиен вожд се държи като шеф на мафията, а политбюрото около него като шайка лизачи и клакьори. Корнелия, Трифонов, Доган или някой от останалите действителни босове на партии ли не се държат като мафиоти и не действат като такива? Много са ни партиите, ама прекалено много! Няма друга страна, в която да има толкова много партии! Пътищата/идеологиите, по които/ с които може да се ръководи едно общество и една държава се броят на пръстите на едната ръка. Тогава за какъв чеп партиите са няколко стотин? Защото не става въпрос за водене на страна, а за ядене на държавната баница. Майната и на страната, баницата е важна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари