Ивайло Караньотов: Вървим по погрешен път. ЕС не е вече този, който ни харесва

2
В един момент Европа ще бъде принудена да направи война, защото потъва, заяви Красимир Дачев
В един момент Европа ще бъде принудена да направи война, защото потъва, заяви Красимир Дачев Видео: NOVA

В един момент Европа ще бъде принудена да направи война, защото потъва, заяви Красимир Дачев

Какъв е прочитът на събитията около ротацията, кои компромиси са възможни и какво не трябва да бъде приемано в преговорите между ПП-ДБ и ГЕРБ. Това коментираха в предаването „На фокус” по NOVA бизнесмените Ивайло Караньотов и Красимир Дачев.

Ние получаваме от едно и също нещо в различни порции и различни цветове. Но едно и също нещо. Нещо ново от 3 години има ли? Нищо. Просто ни обясняват как държавата процъфтява и всичко е наред”, коментира Красимир Дачев.

„Вече нямаме избор. Има две партии. Едната е средняшка, другата не мога да я определя. Една евроатлантическа, която стремежът ѝ е да я хвалят разни самозвани еврокостюми, да отидеш и да те погалят. Вървим по погрешен път. ЕС не е вече този, който на теб и на мен ни харесва. Ние си подписваме непрекъснато смъртните присъди със зелени сделки, с узаконяване на някакви извращения”, заяви Ивайло Караньотов.

Двамата смятат, че Германия се е провалила, а причината е в Зелената сделка.

ЕС преди изборите си призна, че Зелената сделка е грешка. България изгуби физиономията си на световния пазар. Ние нямаме позиция”, коментира Дачев.

„Ако бяха пеперуди или врабчета да умират, щяха да се вдигнат всякакви еколози да ги спасяваме. А умират хора и Европа събира всеки ден пари, да ги въоръжава. Никой не казва: „Дай да спрем тази война”. В един момент Европа ще бъде принудена да направи война, защото потъва”, заяви Красимир Дачев.

Иска да каже Тръмп да спре помощите за Украйна, Украйна да клекне по някакъв начин, оттам нататък всички да клекнем по някакъв начин на тази империя. Тази държава трудно се побеждава, те не зачитат човешкия живот”, коментира Ивайло Караньотов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари