Ивайла Бакалова ще лежи 45 дена на легло след тежък инцидент в "Къртицата"

1
Ивайла Бакалова ще лежи 45 дена на легло след тежък инцидент в "Къртицата"
Видео: Блиц

Ивайла Бакалова се контузи тежко при последната си мисия в "Къртицата 2".

Скокът с катапулт се оказа фатален за нея и я изхвърли завинаги от риалити шоуто.

Камшичният удар с въжето раздроби левия й крак на няколко места. Моделката има многофрагметно вътреставно счупване на големия пищял на левия крак и няма да може да стъпва на него 45 дни.

Според правилата на формата още преди влизането си в предаването всеки участник подписва договор, че е информиран и е съгласен да участва в мисии от всякакъв екстремен характер. Отделно преди всяка екстремна мисия участниците подписват декларация, в която заявяват, че са наясно с рисковете и доброволно участват в мисията. Всеки един от участниците има допълнителна застраховка и при нужда от лечение разходите се поемат изцяло от продукцията.

"Каскадата е изключително рисковата и заимствана от световен формат. Съоръженията и участниците се обезопасяват. Работим с лицензирана фирма, която предлага подобни каскади и за забавление", обясни продуцентът в интервю пред "TV7".

Самата мисия е от новострояща се 10-етажна сграда, на която се поставя катапулт, който е специално направен, за да изстрелва хора. След десетина метра участникът трябва да се хване за мрежа. "Ивайла също се хвана, но след това се изпуска и цялата тежест на тялото й се стовари върху мястото на счупване. Кракът й не е на пихтия, няма нова капачка", обясни Иван Христов.

Той се е чул с болницата, където е настанена бившата миска. От там са му обяснили, че на костта под капачката на коляното вече е извършена поредната успешна операция от специалистите в "СофияМед". Уверили са го, че възстановяването ще е абсолютно пълно. "45 дни ще е с шина, след това рехабилитация", каза още Иван, определяйки инцидента като "нелепа случайност".

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари