Ива Николова напуска ПИК

0
Това съобщи самата тя тази сутрин пред репортерите в парламента
Това съобщи самата тя тази сутрин пред репортерите в парламента Снимка: Кадър You Tube

Ива Николова - журналистката, която в последните години бе лицето и гласът на "ПИК", се разделя с агенцията

Това съобщи самата тя тази сутрин пред репортерите в парламента, предаде OFF News.

Николова ще се раздели с "ПИК" в края на седмицата, а молбата й за напускане вече била разписана. Тя не разкри каква е причината за раздялата. 

Журналистката през годините работеше във вестниците "Новинар", "Политика", ТВ "Европа", ТВ7, NBT, сайтовете "Блиц", "ПИК" и др. Била е кандидат-кмет на Габрово от Синята коалиция през 2010 г. В последните години, като лице на "ПИК" и "ПИК ТВ", Николова стана популярна с агресивните си сензационни материали и с постоянно присъствие на всички ключови брифинги - около Ковид кризата, парламента и др.

Пред колегите си днес Николова сподели, че повече няма да се занимава с журналистика.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Отдъхнете си, българи!
    Няма да се налага вече да се плашите от тази грозна, противна, цинично безскрупулна и нагла старческа муцуна на двукопитното от женски пол, викат му Ива Николова. Това двукопитно от женски пол дълги години "се труди" в порнографското, ПИКливо и кафяво сайтче, - най-върлият защитник на сикаджийския престъпник от Банкя, на грабежите и престъпленията му, както и тези на корумпираните му министри-престъпници! Абе, да не го мислим бабичока, от СИК, от сараите и от мафията добре плащат, известно е! Но да знаеш, банкянско-сарайска слугиньо, ти ще бъдеш запомнена само с едно, ако все пак останеш в нечия памет - с наглото си, просташко и отвратително поведение на всички срещи и "пресконференции", където те изпращаше тлъстият ти и мазен чорбаджия, за да злепоставяш десницата и десните лидери!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари