Ива Митева и Любомир Каримански обявяват нова партия

0
След напускането на партията на Слави Трифонов двамата представят новата обединена коалиция "Заедно"
След напускането на партията на Слави Трифонов двамата представят новата обединена коалиция "Заедно"

След напускането на партията на Слави Трифонов, Митева и Каримански представят новата обединена коалиция "Заедно"

Ива Митева и Любомир Каримански официално ще се включат в нов политически проект, след като напуснаха партията на Слави Трифонов "Има такъв народ", пише "24 ЧАСА“.

От 10 часа утре те ще представят новата обединена коалиция "Заедно".

Митева бе шеф на парламента в 45-ото и 46-ото НС, в следващия парламент бе заместник на председателя, а с изпадането на ИТН от парламента се върна в администрацията на Народното събрание.

В края на миналата година Митева намекна за нов политически проект, но отказа да каже дали ще се завърне в политиката. "Не искам да бъда човек, който се е появил в политиката, за да вземе нещо. Единственото, което искам, е името ми да остане чисто", заяви тя в едно от малкото си медийни участия тогава.

Каримански пък бе кандидатът на ИТН за управител на БНБ. Като депутат от партията на трифонов пък оглави бюджетната комисия. "Аз не съм от „Има такъв народ“ (ИТН), аз бях от гражданската квота само. Все пак изборите приключиха“, разграничи се той от бившите си съпартийци през октомври м.г. Малко след това бе назначен като съветник на служебния министър на финансите.

От анонса за предстоящото събитие става ясно, че в тяхната партия ще бъде и Юлиян Софрониев. Той е основател и главен изпълнителен директор на високотехнологична българска компания, която разработва и произвежда системи за сигурност, контрол на достъпа и работното време, базирани на биометрична идентификация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    хм
    И после пак гласовете към ИТН??? Народът за толкова прост ли го мислите????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари