Ицо Хазарта: Животът ми мина да ги търпя тия дърти мутри

2
Искам да помогна тази мръсна машина да се разкара
Искам да помогна тази мръсна машина да се разкара Видео: bTV

Искам да помогна тази мръсна машина да се разкара

„На миналите избори някои от социологическите агенции даваха 10% преднина на ГЕРБ, а спечели „Продължаваме промяната. Това каза в интервю за предаването „Лице в лице“ по bTV кандидат-депутатът от „Продължаваме промяната“ и рап изпълнител Христо Петров, известен като Ицо Хазарта.

В телевизионно интервю Хазарта обяви, че социологическа агенция е поискала от „Продължаваме промяната“ 100 000 лв., за да има дадат повече проценти. Последва и реакция на социолозите, които с декларация пискаха кандидатът за депутат да назове име.

Христо Петров отказва да каже коя е агенцията с мотива: „Тези оферти не пристигат на фирмена бланка с подпис и печат на шефа на агенцията. За да кажеш такова нещо, трябва да имаш неопровержими доказателства“.

Той уточни, че предложението не е било отправено лично към него, а към човек от ПП. Според него на практика социолозите на искат отговор, защото много добре го знаят.

На въпроса какво го задържа в политиката той отговори: „Ще ми простите грубия език – животът ми мина да ги търпя тия дърти мутри. Искам да помогна тази мръсна машина да се разкара. 90-те години гледах как чупят крака и ръце и лепят лепенки по стъклата на кафета и магазини. Сега ги гледам вече с костюм и как обясняват, че трябва да има стабилност. Искам да помогна това нещо да се разкара“.

По думите му „мръсната машина“ е виновна затова нашата държава да е различна от други европейски държави, на които искаме поне малко да приличаме.

„Мръсната машина притежава медийна империя, която може да съсипе един човек, още преди да се е стигнало до по-тежките бухалки халки, които са прокуратура, данъчни и всички други такива подобни институции“, допълни Хазарта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Njlio
    Абсолютно е прав! Тази остаряла машина, трябва да се разруши и да се изхвърли за скраб!!! ПЪТ НА МЛАДИТЕ!!!
  • 2
    2
    До 1
    Това определение много прилича за твоя любимец от Варна...
  • 4
    1
    ...
    Трай бе, путьо ! Търпял бил, д'еба и клоуна ти. Твоите мигове на слава приключиха. Прибирай се у вас и признай пред дъщеря си че си ФЕЙЛНАЛ. Че си лузър. Загуби. Наплямпа се и ти. Всъщност ти си бил винаги едно ПЛЯМПАЛО.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари