Ицо Хазарта разкри как и с какво помага на деца в нужда

1
Специални благодарности той изказа към Фики Стораро
Специални благодарности той изказа към Фики Стораро Снимка: Facebook

Специални благодарности той изказа към Фики Стораро

Ицо Хазарта навърши 43 години тази седмица. Това разкри самият той с публикация във Facebook.

Депутатът от "Продължаваме промяната" сподели с какво се занимава и как помага на деца - сираци, като благодари на всички, които го подкрепят в каузата:

"В понеделник станах на 43. В последната година имам ново работно място, където част от колегите ми се опитват да убедят мен и другите хора, че работата тук се състои в напоително говорене на празни приказки, както и в нарушаване на правилата, които самият ти си приел, че трябва да спазваш.

Мисля, че на това работно място са нужни друг тип хора.

Моля, разгледайте сайта - edinbulgarin.com и страницата Сдружение Един българин .

Това е моят скромен принос към страната ми за последната една година. Малко е, знам, а в същото време отнема доста усилия, време и пари. Обаче си заслужава всичко. След като обявих публично с какво се занимавам, с мен се свързаха огромен брой хора, които искат да помагат по всякакъв начин. Вярвам, че заедно с тях оттук нататък можем да направим чудеса.

За това, че ме вдъхновяват в тази моя мисия искам да изкажа своята благодарност към децата и онези, които се грижат за тях в къщичките в Долна баня, Пазарджик, Дупница, Монтана, Созопол, село Зелениково, село Лесичово и село Атия. Благодаря за съдействието на посолството на Суверенния Малтийски орден в Република България, на bTV и Шоуто на Николаос Цитиридис .

Специални благодарности към Fiki Storaro - затова, че въпреки натоварения си график намери време и обърна внимание на всяко дете в онзи ден. Дано да има повече хора със сърца като твоето!

Благодаря на всички вас за вниманието. Весели празници!"

Христо Петров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари