Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

73
Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тях
Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тях

"Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тяхПри цялата гадост на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, отколкото ние - в нашия", казва популярният певец Ицо Хазарта в социалните мрежи.

Ето какво гласи поста на Ицо Хазарта във Фейсбук:

"Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха костюми, купиха си медии и сега дават интервюта в тях. Някои от нас се спасяват поединично - отиват в друга държава или намират бизнес възможности тук, или се затварят в черупката си, или се изживяват като рап звезди, но всички ние се възмущаваме, сякаш някой друг ни е ср*л в гащите. Сякаш гърците, холандците или французите всичко са получили даром, а ние сме клетници, прееб... от Господ.

Плюем по-старите от нас, че са търпяли бай Тошо, но истината е, че при цялата гадост на комунизма нашите родители са свършили повече смислени неща в техния живот, отколкото ние - в нашия."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари