Ицо Хазарта получи призовка от прокуратурата

2
"Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра", категоричен бе депутатът от ПП
"Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра", категоричен бе депутатът от ПП Снимка: bTV

"Днес от прокуратурата решили да дойдат в парламента, за да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в парламента - пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността"

Това написа във Фейсбук профила си народният представител от „Продължаваме Промяната“ Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта.

„Дори и само това малко нещо казва достатъчно. Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор - първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни“, пише още той.

В деня, в който депутатите гласувана новото правителство, от парламентарната трибуна Ицо Хазарта  заяви, че е получил предупреждение, че ако продължи да подкрепя формацията на Кирил Петков и Асен Василев, ще загуби най-ценното.

На следващия ден от прокуратурата съобщиха, че проверяват заплахите срещу него, както и срещу вътрешния министър Бойко Рашков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари