Ицо Хазарта: Едни хора са готови на всичко, за да ни покажат кой е шефът!

1
Класически номер на Мръсната машина - фирма за организиране на събития саботира конкурса за въздушните линейки, написа бившият депутат
Класически номер на Мръсната машина - фирма за организиране на събития саботира конкурса за въздушните линейки, написа бившият депутат

Класически номер на Мръсната машина - фирма за организиране на събития саботира конкурса за въздушните линейки, написа бившият депутат

"На 9-и февруари ще разберем дали най-накрая в България ще имаме един хеликоптер за спешна помощ. Тогава Комисията за защита на конкуренцията трябва да вземе решение дали жалбата срещу поръчката е основателна. Иска ми се да вярвам, че в тази комисия работят хора, които поставят на първо място интересите на страната ни."

Това написа Христо Петров - Ицо Хазарта по повод поръчката за медицински хеликоптер у нас.

Припомняме, че срещу обществената поръчка има подадена жалба от фирма, която не упражнява дейност. Въпреки това КЗК реши да открие производство по нея. Още тогава управителят на държавната фирма "Хели Мед Сървиз" ЕАД Георги Гвоздейков обяви, че това е саботаж.

"Пряк свидетел съм на нечовешките усилия, които положи Георги Гвоздейков през последните седем месеца, за да осигури този хеликоптер. Видях и какво му се стовари на главата, понеже реши да постъпи правилно и да работи за страната си, без да го е страх от никого. По-лошото, което се стовари на главите на всички ни, е друго - да броим колко човешки животи щяха да бъдат спасени с този хеликоптер, ако живеехме в нормална държава", написа още Христо Петров на профила си.

"Обществената поръчка за хеликоптера под наем е обжалвана - моля, прочетете внимателно - от фирма за аудиотехника под наем и организиране на събития. Класически номер на Мръсната машина. Смешното и гнусното в този случай е, че дори не става дума за корупция. Просто едни хора са готови на всичко, за да ни покажат кой е шефът", пише още Ицо Хазарта на профила си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари