ИТН: Фирми, свързани с ПП, ще получат милиони по проекта ''Захир''

2
Още в началото се вижда Металик АД, която трябва да получи 277 690 0000 лева, заяви Павела Митова
Още в началото се вижда Металик АД, която трябва да получи 277 690 0000 лева, заяви Павела Митова Снимка: кадър Евроком

Още в началото се вижда Металик АД, която трябва да получи 277 690 0000 лева, заяви Павела Митова

"В момента се осъществява проекта “Захир”, всички фирми, които ще получат финансиране за близки до ПП". Това заяви народният представител от "Има такъв народ" Павела Митова, предаде Евроком.

"Още в началото се вижда Металик АД, която трябва да получи 277 690 0000 лева. Фирмата е собственост на Дечко Колев и се намира в Стара Загора. Всички знаем за родствените връзки на Дечко Колев с депутата от ПП-ДБ Радослав Рибарски. Тази фирма е наета за изграждане на завод и създаване на инсталация за производството на зелен водород и кислород за медицински и технически нужди", уточни още тя.

"По думите на Митова друга фирма е Овергаз, която е на спонсорът на Промяната и трябва да получи 385 млн. лева. Може би тези пари са срещу 500 000 хил. лв., които даде на ПП само на последните избори", подчерта Митова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари