Итън Хоук: Наближава финалът на актьорската ми кариера

0
Актьорът има блестяща кариера от повече от 30 години в развлекателната индустрия
Актьорът има блестяща кариера от повече от 30 години в развлекателната индустрия Снимка: Getty Images

Итън Хоук намекна за пенсиониране, като по думите му смята, че "наближава финалът" на актьорската му кариера

Както съобщава „Independent“, Итън има блестяща кариера от повече от 30 години в развлекателната индустрия, която включва пробивните му роли в трилогията "Обществото на мъртвите поети" от 1989 г. и "Преди изгрев".

По време на разговора си с IndieWire звездата от "Гатака" заяви, че може би скоро ще прекрати актьорската си кариера, предава БГНЕС.

Итън каза: "Случва ми се да преглеждам филмографията си и да си мисля кои от филмите си съм можел да откажа, защото ми е оставало толкова малко време. Когато бях по-млад, си казвах: "Ще направя това, ще направя онова, това ще бъде добър опит за учене, а после ще опитам това", мислейки, че имам цялото време на света. Сега си казвам: "Нищо не научих от това или онова, а щеше да е по-добре да прекарам поне три месеца със семейството си".

Междувременно актьорът изрази и възторга си от успеха на дъщеря си Мая Хоук в хита на Netflix „Stranger Things“. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари