Историята на едно младо момиче, която шокира света

0
"Недей да пиеш, ако ще караш"
"Недей да пиеш, ако ще караш"

ИСТОРИЯТА, КОЯТО ШОКИРА СВЕТА: Едно момиче умира в колата, но тези

"Мамо, излязох с приятели. Отидох на един купон, и си спомних какво ми каза преди да тръгна: "Недей да пиеш, ако ще караш". Затова реших да пия един спрайт. Почувствах се горда със себе си за това, че послушах съвета ти и за разлика от повечето ми приятели аз бях трезвена и в състояние да шофирам!

Направи своя избор, и твоите думи бяха свещени за мен. Когато купона приключи, хората започнаха да се качват по колите си, въпреки че не бяха в състояние да шофират - бяха пияни. Аз се качих в моята кола със сигурността, че съм в състояние да карам. Тогава, мамо, не можех да си представя какво ме очаква. Нещо неочаквано...

Сега съм тук, просната на земята и чувам полицаите да говорят: "Момчето причинило този инцидент е пияно".

Мамо, гласовете са толкова далечни. Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача и да не започна да крещя. Чувам и докторите: "Момичето няма да издържи". Сигурна съм, мамо, че момчето което ме блъсна, не е искало да ме рани. Но защо мамо? Той е пил, аз трябва да умра.

Защо живота е толкова несправедлив, мамо? Защо хората го правят, знаейки че могат да заличат толкова човешки животи?!?

Болката, която изпитва е огромна, все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо, кажи на сестричката ми да не се плаши, кажи на татко да бъде силен.

Моля те мамо, отиди при това момче, и му дай съвет, както даде на мен. Може би, ако неговите родилите му бяха казали, сега щях да съм жива, мамо!

Дъхът ми отслабва все повече и повече, и започва да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега, мамо, докато съм тук на земята, умираща. Да мога да те прегърна преди да умра. Исках да ти кажа толкова неща...

Обичам те мамо, Обичам те толкова много. Обещавам да те пазя, да бъда твоя ангел, и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо".

Тези думи са написани от журналистка, която е била на мястото на катастрофа, в която загива невинно момиче. В последните си мигове момичето и шепнело тези думи, а журналистката ги е записвала.

Ходете пеша или вземете такси, но никога не карайте пил! Не позволявайте и на други шофьори да карат пияни!

Бъдете разумни и предпазливи - аз не карам пил!

Ако смятате, че тези редове са достойни за СПОДЕЛЯНЕ, направете го. Аз лично мисля, че всеки един човек трябва да пречете този текст!

Източник: bgkef.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари