Ислямът не ме спира да си раздрусам сочния задник!

0
Американските "Туърк" танци са любими на мюсюлманките
Американските "Туърк" танци са любими на мюсюлманките

Лицата им са скрити, но всичко друго, което правят, е толкова против шериата, че ислямът започва да изглежда фалшив. Хапливите коментари не закъсняха

Я виж ти! При скрито лице може да се държиш като курва! Странно разбиране за женска чистота!“.

Иначе в много арабски държави лицемерно се спазват средновековни обичаи. Някои от тях дават право на младоженеца и роднините му да пребият семейството на невестата, ако тя се окаже недевствена. Ако има смъртни случаи, биячите рискуват шириатския съд да им даде най-много условна присъда, пише Blife

Подобни и други архаизми принудили млади арабски учени да се опитат да обяснят какво означава секс по арабски в днешно време.

Един от първите митове, който бил разбит на пух и прах бил този за романтичен секс в приказките на Шехерезада „1001 нощ”. Всички били единодушни, че в разказите на младата красавица става дума по-скоро за сексуални грубости, жестокост към деца и кърваво насилие.

В много мюсюлмански страни все още съществува „убийство заради чест”, което позволява оказалите се недевствени невести да бъдат линчувани и убивани. В Йордания всяка година има издадени поне 20 такива смъртни присъди, в Йемен са близо 400. Съществува дори кула, от която хвърляли върху скалите покварените младоженки и жени, които били изневерили на мъжете си.

В Мароко, ако жена е родила извънбрачно, веднага детето бива прибрано в приют, а на семейството й се налага огромна глоба. Самата родилка отива за 6 месеца в затвора.

Жестоки наказания очакват и хомосексуалните в арабския свят. Заловен гей може да бъде кастриран на място. Лесбийките пък рискуват да им отрежат езика и да обръснат цялото им тяло пред очите на разярена тълпа.

Източник: Blife
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари