Искрен Веселинов ще води листата на ВМРО в Русе

0
Листата на Българските патриоти за 19 МИР
Листата на Българските патриоти за 19 МИР

Според Веселинов следващите месеци България ще бъде под силен натиск за признаване на Република Македония и Истанбулската конвенция

Коалиция от партии “Български патриоти” внесе заявление в РИК Русе за предстоящите парламентарни избори. В коалицията влизат ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ. Листата е пълна, с 16 души, а водач ще бъде зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов. Втори след него е областният координатор на ВМРО и бивш Областен управител Галин Григоров. Третото място е за Вихрен Бухов, който е представител на ВОЛЯ.

Ето и останалите кандидати:

Калоян Чавдаров Христов

Нина Йорданова Крушева

Елка Йорданова Димитрова

Траян Тихомиров Тотев

Атанас Маринов Атанасов

Кремена Андреева Бояджиева

Румен Ламбев Григоров

Даниел Никифоров Нанков

Валентин Васков Джамбазов

Кремена Недкова Любенова

Галина Иванова Барбукова

Цветелин Георгиев Радулов

Иво Колев Пазарджиев

За нас е изключително важно на тези избори “Български патриоти’ да влязат с голяма група в Народното събрание, защото идеологическият сблъсък, който предстои е изключително важен. В следващите месеци България ще бъде под силен натиск за признаване на Република Македония, за узаконяване на Истанбулската конвенция, както и за ред други неща, които са срещу националните ни интереси. Като русенец има още нещо, което ме тревожи. Магистралата Русе-Велико Търново, на която посветих 4 години, продължава да буксува. Продължават да не се отварят ценовите предложения за първите два лота, това е повече от месец, когато трябваше да се случи. Бягайки от отговорност управляващите в момента заплашват бъдещето на този изключително важен за региона проект. Същото се случва и с тунела под Шипка”, каза Искрен Веселинов, предава dnews.

Той призова партиите ДБ, БСП, Изправи се. Мутри вън и ДПС, които имат представители в сегашното управление да упражнят необходимия натиск върху своите представители да направят следващата крачка за решаването на тези проблеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари