Искрен Пецов за успеха на Слави: Едно цяло поколение израстна с неговата физиономия

0
Според Пецов никоя от партиите няма да успее да направи правителство
Според Пецов никоя от партиите няма да успее да направи правителство Видео: NOVA

"Хората имат нужда от промяна, от глътка въздух и надежда. Смятам, че това, което виждаме като резултати от изборите, е наказателен вот за досегашния модел на управление”

 Това заяви Жени Калканджиева, която е част от листата на ВМРО за 45-тия парламент в Хасково пред NOVA

Искрен Пецов, който също беше част от кандидатите на ВМРО, изрази съгласие с нея. „Всички по някакъв начин загубиха. Самите ние също бяхме малко на ръба. Не мисля, че някой е изненадан”, каза той.

Костадин Георгиев-Коцето Калки, който подкрепи Десислава Иванчева, призна, че нейната листа не е имала шанс да влезе в парламента, но той се е включил заради каузи – заради презастрояването, хаоса в медицината и някои каузи в културата.

„За голямо съжаление тези каузи не се чуват, но с течение на времето хората ще осъзнават, че качеството им на живот зависи от това нещо – здравето, градската среда и запазването на страната ни", каза още той.

За Калканджиева, Пецов и Калки Слави Трифонов е големият победител на изборите. „Едно цяло поколение израстна с неговата физиономия всяка вечер", посочи Пецов.

„Смятам, че оттук нататък отново ще се отиде на избори”, коментира Калканджиева.

„ГЕРБ ще се опитат да прокарат т.нар. „експерти”, които са си напазарували предварително с цел да се скрият малко и да отклонят народния гняв от себе си”, допълни Коцето Калки.

Според Пецов никоя от партиите няма да успее да направи правителство. „Вероятно ще има служебно такова и ще се отиде на избори. Не че го искам, но е неизбежно”, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Добре, че наближава Великден, че и аз да чукна нещо...

Харесай Дунавмост във Фейсбук