Искам да приличам на извънземно

0

Гримьорът Вини О от Лос Анджелис е похарчил над 50 хиляди долара за пластични операции, за да заприлича на безполово извънземно.

22-годишният мъж, който е маниак на тема "извънземни", твърди че те нямат пол и затова е бил принуден да мине през толкова хирургически процедури, за да постигне желания ефект, пише Блиц.

Той има: 12 филъра в скулите, 35 процедури с лазер по тялото, 5 лицеви пилинга, 5 ринопластики, два филъра във веждите, 15 филъра в устните, 10 ботокс процедури за опъване на лицето, една ботокс процедура за подочен контур и 20 замразяващи лицето лифтинга.

"Това на което искам да приличам е извънземно. Искам да бъда хибрид - нито мъж, нито жена. Искам да съм безполов от 17-годишен. Ходил съм при хиляди лекари, за да видя дали е възможно, но на този етап няма как да се случи. Не желая хората да си мислят, че се опитвам да се превърна в жена. Бих могъл да живея без половия си орган. За какво ми е да имам пенис или вагина?", пита Вини.

Пластичният хирург на Холивуд Мария Иглесиас твърди, че именно той може да промени начина по който гледаме на "човешките кукли".

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари