Искам да ме обгрижват като братята комари в Русе

0
Же сюи юн комар
Же сюи юн комар Снимка: iStock

"Съвсем официално журналисти и некви общинари и граждани наричат един блок – ГЕТОТО.

Геноцида, който се извършва към нас…“ вика една гражданка от околните на ГЕТОТО блокове. Ся шашкащо е – не е ли „геноцида“ атрибут на гетата, а не на околностите?! И да признае общинарчето, че има гето в Европа, в София, че хора през 21-век живеят в ГЕТО, не е ли малко смахнато? Или думите загубиха тотално смисъла си?

Аз пък тогава ще съм парле ву франсе – же сюи юн комар. Искам да ме броят и да ме обгрижват като братята комари в Русе. Имам и аз доста нужди, за около 200 000 лв. Понеже имам и малко комарче, а то иска на фитнес, на море, на скъпо кино, носи обувки, расте и му омаляват разни неща, иска учебници, доброволно задължително дарение за гимназията… е такива нахални комарчета са днес. Ние едно време – ехе, дадат ни 2 лева за урок по френски, пък заведем приятелите в сладкарницата и на кино и толкоз. Затва само парле ву франсе научихме някои.

В битивто ни плашат с генни изменения вследствие на консумация на шарени храни. Може би това да е обяснението за парламента и герб, а? А в нова – със затвори за домоуправителите, ако не са изправни асансьорите. Затвор, ехааааааааа, готино предложение. Като знам кви са асансьорите, 90% от домоуправителите са си облекли вече раираните фанелки. За да ги настанят по килии, трябва да освободят известно количество изнасилвачи, крадци и мародери, глупости, мародерите са във властта, убийци исках да кажа. И понеже това няма да стане, нали, аз предлагам парламента да приеме направо да ги бесим на стадиона тия домоуправители скапани. Стадиони поне имаме много, нови, луксозни…

А най преди, в началото на тези програми, слушах трима евро депутати. Вие може би си мислите, че тукашните ни депутати са неприятни пръдльовци? Не, в дълбока заблуда сте, там сме пратили от по-неприятните. Викате – това е невъзможно, няма такива хора! А, има има …"

Виктория Тинтерова

Източник: Афера
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари