Ирина Папазова: Моделките се продават доброволно, легализирайте проституцията!

1
Нечуван скандал! Организаторката на „Мис България“ Ирина Папазова призовава за легализиране на проституцията!
Нечуван скандал! Организаторката на „Мис България“ Ирина Папазова призовава за легализиране на проституцията!

На електронната поща на Dunavmost.bg получихме протестно писмо от Младежко християнско сдружение "Православна младеж - Света Петка Търновска" във връзка с нашумелия скандал около конкурса "Мис България".

Писмото публикуваме без редакторска намеса и без да се опитваме да вменим мнение в читателите.

 

Нечуван скандал! Организаторката на „Мис България“ Ирина Папазова призовава за легализиране на проституцията!

Еротичният модел Марина Войкова няма право да представя страната ни на международни конкурси от ранга на "Miss Earth", "Miss Planet" и "Miss Globe" през 2016 г., заявяват от Християнско сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“

Броени дни след като излъчи нашумял еротичен модел /Марина Войкова/ за новата „Мис България”, с което не само опорочи и опошли въпросния конкурс, правейки го абсолютно нелегитимен, но и предизвика с този скандален избор широка вълна от обществено негодувание, стана ясно, че шефката на агенция „Интерсаунд” г-жа Ирина Папазова, която държи правата за конкурса „Мис България”, води и много активна кампания за легализиране на проституцията в страната ни!

Абсурдът е пълен – докато разгорещено зове за легализиране на проституцията у нас в медийните си изяви, Папазова същевременно привлича в агенцията си нови и нови невръстни, непълнолетни момичета, излъчва ги дори и като финалистки на „Мис България”, както това се случи и на тазгодишното издание на конкурса.

За да не бъдем голословни – само преди няколко седмици – на 24 ноември 2015 г., електронни медии публикуваха следното нейно доста стряскащо изявление:

„Папазова е привърженик на идеята за легализиране на проституцията. Така парите ще влизат в хазната, а няма да отиват при сводници и сутеньори. „Но най-важното, поне за нашия бизнес е, че момичетата няма да имат нужда да се крият зад нашата професия и не само нашата, и ще развиват тази дейност спокойно и самостоятелно, без да бъдат принуждавани“, допълва организаторката на „Мис България“.

     http://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/46152-bez-plastmasovi-momicheta-na-mis-balgariia/

Оказва се обаче, че г-жа Папазова, странно как сдобила се с правата да организира конкурса „Мис България“, всъщност съвсем не от вчера ратува и зове за легализиране на най-древния занаят - тя очевидно много отдавна къртовски и всеотдайно „работи” за тази „кауза”.

Проверка в интернет показва, че още преди три години електронни медии и редица сайтове са публикували и специално интервю по „темата” с нея, озаглавено по следния атрактивен начин: 

Ирина Папазова: Моделките се продават доброволно, легализирайте проституцията!”

        http://www.blitz.bg/news/article/172218

В тази връзка вече е време да запитаме – какво смятат да предприемат по отношение на шефката на агенция „Интерсаунд” Ирина Папазова и от Държавната агенция за закрила на детето /ДАЗД/, посочват от сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“.

На какво правно, а и морално основание човек, който изключително много държи да се легализира най-древната професия, „върти” и агенция за манекенки и периодично урежда различни конкурси за „Мис”, питат от неправителствената организация.

Доколко легитимен и законен всъщност бе и тазгодишният конкурсМис България”, на който короната незнайно как и защо бе връчена на еротична моделка, нашумяла с голите си снимки не само у нас, но и в цяла Европа, изтъкват още от християнското сдружение.

Време e да попитаме и следното: как всъщност един еротичен модел ще бъде официалното лице на големи благотворителни кампании и инициативи, насочени към децата и подрастващите, към социално слабите и уязвимите групи, интересуват се още от сдружение „Православна младеж – св. Петка Търновска“.

Една истинска „Мис България” трябва да бъде във всяко едно отношение и пример за подражание за младите момичета, напомнят от младежкото християнско сдружение.

Но за какъв висок морал, за какви изобщо нравствени ценности може да говорим в ситуация, когато с короната е удостоена еротична моделка, позирала в предизвикателни пози както майка й я е родила пред различни фотографи – у нас и в чужбина, отбелязват православните младежи от „Св. Петка Търновска“ и изтъкват в заключение, че българските християни няма да допуснат подобна зловеща и цинична гавра с нашите изконни ценности и добродетели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари