Йордан Цонев: Разследването на "Ди Велт" е кризисен пиар на ПП

0
Цонев каза, че ДПС няма да направи компромис с евроатлантическата ориентация
Цонев каза, че ДПС няма да направи компромис с евроатлантическата ориентация

Цонев каза, че ДПС няма да направи компромис с евроатлантическата ориентация

„Това е кризисен пиар на ПП. Сега се прави, за да изперат евроатлантическия имидж. Не за първи път се прави. Че е станало, най-вероятно е станало, но се използва пиарски точно сега. За едни войната е смърт и трагедия, за други е бизнес“. Това каза зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев в студиото на bTV за разкритията на немското издание „Ди Велт“.

По думите на Цонев скандалът с криптобанката „Нексо“ е „грандиозен“.

„Тази криптопирамида работи в чужбина и виждаме тази дейност, а в България работи политически. Политическата връзка категорично е с кръга „Капитал“. Кръгът от партии, които гравитират и са „проксита“ на този кръг „Капитал“ – това са и ДБ, и ПП. Сега тези връзки излизат чрез лица, фирми, дарения“, заяви Йордан Цонев.

Той каза, че ДПС ще направи всичко възможно да има редовен кабинет.

„Ако една партия не е евроатлантическа, ние няма да направим компромис с тази ориентация. Трябва да се намери такъв компромис, при който евроатлантическата тема да не бъде пренебрегната по никакъв начин. БСП трябва да решат как ще го направят“, каза Цонев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    Други са към Москва
    ориентирани. Просто има един политически баланс с турската ориентация. Има и евроатлантици , но има една празнота към далечния Изток , напр. Северна Корея , Китай , Япония .
  • 0
    6
    Bonkerz
    Кво се криеш, мишок? Пиши с 1 постоянен ник. Обясни като цивилизован човек с кое от моите твърдения не си съгласен. Като нямаш аргументи прибягваш до лични обиди.
  • 2
    5
    до Bonkerz-а
    Много тъпо парче си, убеден съм, че го знаеш!
  • 5
    4
    Данчо Ментата си обрязал
    дядовия за да потвърди любовта си към ДПС !
  • -3
    3
    Bonkerz
    Може да са ти симпатични, но са мн НЕКАДЪРНИ и манипулативни, абе направо си лъжат редовно. Няма реална управленска алтернатива на герб за съжаление. Боко им помогна да се доскарат. Сега и над ДБ надвиснала тъмни облаци. А пък Възраждане само пречи - нямат власт за нищо конструктивно и саботират всички такива опити. Да отпадат и % им да се разпределят по другите партии най-добре. Докога ще ходим на избори и ще сме без правителство, кой ще приема законите нужни на народа????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари