Йордан Терзийски: Отцепените депутати от ИТН минаха детектор на лъжата

0
Тестът показа, че ние нищо не сме им обещавали и те нищо не са искали, заяви Йордан Терзийски от ИТН
Тестът показа, че ние нищо не сме им обещавали и те нищо не са искали, заяви Йордан Терзийски от ИТН Видео: NOVA

По думите му тестът е показал, че нищо не им е обещавано и те не са искали

„Нашите колеги, които се отцепиха от ИТН, вчера минаха полиграфски тест. И самият тест показа, че ние нищо не сме им обещавали и те нищо не са искали." Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA депутатът от ПП Йордан Терзийски. Според него това е доказване на думите им с документи.

Деня след вота той обяви, че ще запомни с енергията на площада. „Не се случва често депутатите да се посрещнат с овации,” посочи Терзийски.

Той потвърди, че и занапред ще водят преговори и то само за политики. По думите му, „новата коалиция” не може да се разбере за нов председател на НС. „Те просто нямат фигура, която да има капацитета да влезе в обувките на г-н Никола Минчев,” добави депутатът.

"Ако не се намерят няколко депутати, които да припознаят каузата ни, отиваме на избори," категоричен бе той. И още - не е коментиран вариант за предизборни коалиции със сегашните им партньори ДБ и БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари