Йордан Камджалов: Заради МЕГА музикалната циганка Софи скачам в яростна битка с всеки!

2
Създадохме гениален повод, който да пропука още повече яловото лицемерие, пише диригентът
Създадохме гениален повод, който да пропука още повече яловото лицемерие, пише диригентът Снимка: кадър NOVA

Създадохме гениален повод, който да пропука още повече яловото лицемерие

Световноизвестният български диригент Йордан Камджалов избухна гневно в социалната мрежа в защита на Софи Маринова, с която подготвят съвместния спектакъл “Мистерия и свобода”. Оказва се, че веднага след обявяването на новаторския проект се е изсипала доста критика относно концепцията и сътрудничеството му със звездата на попфолка.

Публикуваме коментара на Йордан Камджалов без редакторска намеса:

До всички “колеги”, които нямат друг шанс освен да мислят, пишат и говорят глупости!

(Знаем, че се криете по Вашите си профили и компании… Заповядайте, да кажете нещо лично. Приятели, моля, препратете им да си знаят, че ние знаем….)

От самото начало ни беше ясно, че:

- новата гениална концепция с участието на Софи Маринова не е за Вас

- това турне не е за музикални догматици

- този проект не е за мразещи, той е за свободни хора

- бяхме готови за коментари и реакции - очаквахме ги, даже закъсняхте

- даваме Ви уникален шанс месеци и години след събитията да си намирате все още поводи да приказвате още глупости по адрес на нещо, което Ви е непонятно

- топ колеги от страната, Европа и Америка, с които споделях през месеците на подготовка, разбраха всичко. И се възхитиха. Те също знаеха и ме предупредиха, че Вие нямате шанс да разберете това никога.

- “залата на Камджалов винаги е пълна без значение дали изпълнява Моцарт, Брамс, Ненов, Малер, Брукнер” - и пак ще бъде ….. и това го знаете всички Вие, и се чудите защо ……. Отговорът е ясен за всички (но от “малките сърца” е труден за преглъщане) - защото сме МЕГА ДОБРИ И МЕГА ИСТИНСКИ

- аз - Йордан Камджалов - поемам тоталния “имиджов риск”. Това обаче не ме интересува. Аз не творя за хейтърите.

Създадохме гениален повод, който да пропука още повече яловото лицемерие.

Да. Заради МЕГА музикалната циганка Софи скачам в яростна битка с всеки, ВСЕКИ - в името на музиката, на свободата и мистерията.

Не ме интересува. Ние отиваме да правим ОТНОВО история. А Вие бедни “колеги” отивайте там, където Ви заведе злобата Ви.

Благодаря обаче на ВСИЧКИ широко скроени прекрасни хора и обични колеги, които разбират ВСИЧКО, и които нямат никакво съмнение, че всички ние - близо 150 човека от 7 държави - сме запретнали ръкави за следващото си музикално ЧУДО.

Моля, разпространете. Нека всички бедни души, които от години се чудят къде и как да се излагат, като говорят против другите, да знаят точно какво мисля за тях.

Прекрасни свободни хора, заповядайте, залата ще е препълнена, скоро няма да има места.

А всички други, мразещите, слепеещите, псевдо разбирачите - не идвайте, не Ви искаме, стойте си в бърлогите.

Историята се прави и без Вас.

Аз обаче, Ви благодаря, и на Вас. Помагате ни. Диференцирате ни. Калявате ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    Ъъъъъ до 3
    Ще ни липсват твоите 10 лева за билет, че да изкараш някой друг час на топличко.
  • -1
    4
    до 2
    Имаш примитивни разсъждения, бих казал цървулски. Гледай и слушай каквото ти харесва, бе болшевик! Кой те е назначил да казваш на другите кое е правилно и кое - не? А, разбирам, комплекси за малоценност имаш и тук се опитваш да се издигнеш в собствените си очи.:) Прочети малко за автора на горното и ако си българин, със сигурност ще се почувстваш горд, че страна като нашата, населена основно с цървули и болшевики все пак от време на време ражда и хора като Камджалов. За Софи Маринова съм чувал, че пълни залите и тук и в чужбина , не съм чувал да хленчи, че държавата не и помага, както правят нейните колежки от другите жанрове. И между другото българин се пише с малка буква. С голяма имат право да я пишат само големи хора какъвто ти не си, ти си дребничък.
  • 1
    3
    daskal
    С т.нар. диригент Камджалов аз бях дотук! Оставам си сред "другите". И не защото ТЕ не ме искат, а защото АЗ не ги искам. Сигурно е, че ще имат много публика. Подарявам му я цялата! Този сбъдва мечтите на Азис отпреди 20-ина години, които тогава все още бяха скандални - да направи концерт в емблематичната столична зала "България". Чалгата побеждава окончателно. Честито!
  • 1
    2
    Българин
    Не е ясно как този жалък тъп чалгарски цървул е станал диригент, но е ясно колко гюбека е хвърлил на Софка едно време, може и бастунчето да си е лъскал докато и е гледал видеото на Стари Рани....пълен бойкот на такива отпадъци!
  • 0
    1
    😁❤️🌜😭
    Браво момче .Успех .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари