Йоана Терзиева оглави Бюрото по труда в Русе

2
Тя е класирана на първо място в конкурса за длъжността
Тя е класирана на първо място в конкурса за длъжността Снимка: Joana Terzieva / Facebook

Тя е класирана на първо място в конкурса за длъжността

Йоана Терзиева е новият директор на дирекция „Бюро по труда“ - Русе.

Тя е класирана на първо място в конкурса за длъжността, обявен от Агенцията по заетостта.

Йоана Терзиева е социален работник, психотерапевт, майка на две деца. Работи с деца и семейства, жени, уязвими групи, общности от 2004 г., като целият ѝ професионален път е в пряка връзка с тях или в застъпнически програми по социални въпроси. Работила е с различни организации от България и чужбина. Нейните каузи са регулация на професиите в социалната система и достигане на най-висок стандарт в обучението по социална работа и реформа в системата за правосъдие за децата. От 2017 г. е член – учредител на ПП “Да, България” в Русе, а от 2020 г- е председател на местната структура на партията в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    39
    До 37
    Всеки който може да лапа здраво на държавна хранилка по партийна линия, ще се възползва от такава възможност, нищо че хабер си няма от работата, която ужким трябва да върши. Да не са луди да бачкат в частния сектор като могат просто да ги трудоустроят някъде за няколко години, поне докато не се смени управлението ? И работата поне на тая си е много доходоносна предвид факта, че няма да върши нищо, няма да гони срокове и да си къса нервите с безмозъчни меринджеи...
  • 0
    38
    До 33
    Тролче, нали ПоДмяната бяха срещу модела ГЕРБ ? Или искаш да кажеш очевидното - че няма никаква разлика между банкянския тулуп и неговите калинки и харвардските малоумници и техните партийни секретарчета каквато се явява и тази семпла женица ? Ама ние това го знам у това и коментираме, кажи нещо друго или опорките дотук стигат ?
  • 0
    37
    123
    До всички коментиращи, ама вие какво очаквате! За един човек с образование, който не се замесва в скандали и няма някакви сериозни очаквания от живота е много лесно да се спечели конкурс за държавна работа! Просто на тези конкурси не ходят успешни професионалисти, те са в частният сектор. Цялата ни администрация без никакви изключения от портиера до кметове и областни управители са ... Кой ще си зареже доходоносна работа с ясна перспектива в добра компания или успешен бизнес да става държавен служител, било то и директор в общинската или държавна администрация! Хайде малко по-сериозно! Специално за бюрото по труда, ако от там извадят регистрирането при безработица, никой няма да влезе в тази институция. Една частна онлайн компания нагледно от близо двадесет години им показва как се посредничи при предлагане/ търсене на работа, ама те нищо не поемат.
  • 5
    36
    Отвратително
    Насред с госпожата от РУО -Русе това е втора партийната креатура, която. Ще управлява регионална структура на едно от важните министерства - МТСП. Заради това нещата във България са "потръгнали" към "промяна" и ""борба с с корупцията". И това същество се хвали в медията РИ, че два пъти печелила конкурс за в МТСП, но първия път се отказала да заеме поста. А защо се явяваш нас конкурс като не си сигурна, че ще работиш на това място или нещо друго не ти се натамани?! Жалка селска история със селски персонажи.
  • 3
    35
    До dasksl-чето
    Тъпо и нагло е да се обяснява партийното назначение на това нискоинт....но същество, което си няма и понятие от областта, в която ще бъде управляващ на регионална структура, защото не само защото няма необходиматс компетентност в това направление, но и поради това, че тя и нейните съпартийци се "бореха" против "модела ГЕРБ" и се кълняха в разграждането му, а на практика не само го повтарят, но това се случва по още по-отвратителен начин. Така че, "мило" daskal-че, престани с тъпоумните си писания.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари