Интерактивни монитори заменят белите дъски в Русенския университет

2
На този етап модернизацията ще обхване повече от 20 зали
На този етап модернизацията ще обхване повече от 20 зали Видео: КИС 13

На този етап модернизацията ще обхване повече от 20 зали

В Русенския университет започва подмяна на белите дъски с интерактивни монитори. На този етап модернизацията ще обхване повече от 20 зали.

Русенският университет е лидер в дигитализацията на процеса на обучение не само на студентите, но и на университетски преподаватели и учители от средните училища, заяви ректорът на висшето училище акад. Христо Белоев.

В постоянния си стремеж към повишаване на качеството на преподаване, в лекционните зали започва подмяна на белите дъски с интерактивни монитори. От ръководството обмислят на по-късен етап да бъдат преоборудвани всички лекционни зали в Русенския университет, съобщи КИС 13.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    9
    А този
    Кога ще го заменят с нов тъй като мандатът му изтича?
  • 2
    8
    hitman
    Останаха ли балами да идват да учат в този университет освен турските студенти донори? Дясната ръка на Белоев - Калинов ги точи за дарения на всякаква техника за да си вземат изпитите горките калапазани не могат да се класират в Турция и мама и тати да ги изучи назорлем в БГ поне 10-на години хем да оттърват казармата. Мишо Илиев с измислените си доцентчета изгони няколкото кадърни преподаватели от катедрата и си развява коня под закрилата на универсалния въртиопашко Белоев.
  • 0
    7
    ха, ха
    Много хейт, много нещо! Направо ви повярвах, че във вашите области сте супер-дупер специалисти, а дали е така, кой, кой ще ми каже.........
  • 3
    6
    daskal
    Абе, хора, 2023 година е! Селските училища имат такива монитори. Все едно да се хвалите, че сте си купили цветни телевизори.
  • 2
    5
    Ф16
    Каква гордост,ще вдигна байрака тази нощ и ще изпея химна в знак на съпричастност.Тези хора знаят ли ,че преди 50 години има хора кацнали на Луната.Явно не,щом пишат за такива постижения
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари