Интензивен трафик на Дунав мост

0
Интензивен е трафикът на някои от пунктовете по границите с Румъния и Сърбия
Интензивен е трафикът на някои от пунктовете по границите с Румъния и Сърбия Снимка: БГНЕС / Архив

Интензивен е трафикът на някои от пунктовете по границите с Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Сърбия. Това съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“, като информацията за движението е към 06:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен за товарни автомобили на ГКПП „Русе“ и ГКПП „Никопол“ на вход. На граничните пунктове „Никопол“ и „Кардам“ движението е интензивно на изход от страната. На ГКПП „Кардам“ временно е преустановено пропускането на товарни автомобили на вход заради аварирал турски камион, който е препречил пътя на около три километра преди пункта на българска територия.

През ГКПП „Видин“ и ГКПП „Оряхово“ не се пропускат товарни автомобили на вход, заради усложнената метеорологична обстановка в Северозападна България. На ГКПП „Крушари“ и ГКПП „Кайнарджа“ не се извършва пропускателна дейност на вход и на изход поради снегонавявания на пътищата към тях. По информация на АПИ, преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През гранични пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ на изход товарни автомобили. На пункта се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

На границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На ГКПП „Станке Лисичково“ се извършват строително-монтажни работи, във връзка с които преминаването през граничния пункт е възможно при спазване на мерките за временна организация на движението.

На границата с Турция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Шофьор
    Кое му е нормалното бре мизерници .... Дунав мост е затворен почти 24часа за тежкотоварни камиони , а иначе сте силни на нас - ГЛОБИ от ДАИ , КАТ , на метри от семействата ни и отгоре на всичко когато дойде време да плащат изедниците тези забавяния ги плащаме НИЕ ШОФЪОРИТЕ . ВАШТА МАМИЦА МРЪСНА и на държава и на чорбаджий
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари