Инкубатор за прохождащи музиканти ще създаде две нови групи за Грийн Рок Фест

0
До края на този месец младежи могат да изпращат свои необработени записи на електронния адрес на сдружението
До края на този месец младежи могат да изпращат свои необработени записи на електронния адрес на сдружението Снимка: Радио Русе

Сдружение Грийн Рок Фест започна нова инициатива, наречена инкубатор за прохождащи музиканти

Всъщност, дейностите са по проект, подкрепен от Национален фонд „Култура“. Първият от няколко срока по проект изтича в последния ден на март. В случая до 31-ви този месец младежи могат да изпращат свои необработени записи на електронния адрес на сдружението, информира Радио Русе.

Крайната цел на проекта е създаването на 2 нови групи, които есента да се качат на сцената на Грийн Рок Фест в Русе.

Подробности за възможностите пред младите музиканти разказва управителят на сдружението Мария Атанасова в студиото на Радио Русе в интервю с Теодора Копчева:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    12
    Жоро
    Пичове, какви са тия спорове Стара Загора, Русе, Петрич. България е отписана държава. Всеки ден се обезлюдява. Аз съм я отписал, дори София обезлюдява, в Лондон съм и половината българи тук са кореняци софиянци. Така че дали Русе ще изчезне 5 години по-рано от Ст. З и 15 години преди София е все тая в глобалната схема на нещата.
  • 1
    11
    Офффф
    Един тип и JMM станаха Волф с техните си комплекси към Стара Загора.
  • 3
    10
    до 9
    Много деца, ама колко много? Защото от родените преди 7 години в първи клас са се записали 75% от тях.:) Половината техникуми ги закриха, останалите работят с намален брой ученици.
  • 0
    9
    Волф
    В моя блок пък в ж.к Хъшове светят 90% от прозорците, така е и в съседните 4-5 блока. Виждат се и много деца през прозорците и млади хора. Писна ми хора, които не са и стъпвали в Русе да повторят кретенизмъти на Старозагорския плазмодий.
  • 4
    8
    Пф до 7
    Че то пък какъв русенски бизнес има изобщо, че да подкрепи каквото и да е? Ако ще и латино или чалга. Родителите ми и аз съм съм роден в Русе, но града ни е обезлюдяващ се. Шивачки се возят от селата, че да работят. Шивачки! Вие ще искате елитна музика ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари