Индийски пророк: Потоп в Европа през 2016 година, всички бягат в България

1
България ще се превърне в новото Монте Карло
България ще се превърне в новото Монте Карло

България ще се превърне в новото Монте Карло и богатите европейци ще идват да си харчат парите в нашата страна!

Тази смела прогноза е на популярния индийски просветен учител Мукунданда. Пророкът е известен с изключително точните си пророчества на световни събития. Предсказанията на признати ясновидци винаги са предизвиквали небивал интерес. На старта на новата 2016 година „ШОУ” ви предлага извадка от най-интересните прогнози.

България, Черна гора и части от Сърбия ще са в разцвет след потопите в централноевропейските държави!”, предсказва пред индийските медии Мукунданда. Той „вижда”, че през предстоящите месеци в Европа ще настъпят невиждани природни катаклизми, които ще доведат до преселение на народите. 

Точно тогава ще дойдат добрите времена за България. „Продължителен порой, характерен за тропиците, ще се изсипе над Централна Европа. Река Вълтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първият европейски град, който ще е сериозно наводнен. След това ще последват други градове в Централна и Западна Европа.  

Дъждът ще продължи с месеци и ще бъде съпътстван с необичайна жега и странно червеникаво сияние в небето”, казва още Мукунданда.

Медиумът казва още, че Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят пристан след промяната на европейския пейзаж. Районите, които ние, българите, населяваме, имат правилната география да останат най-малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа. „Тези земи ще бъдат избрани за дом от кукловодите на света”, твърди още азиатецът. Заради точните си прогнози Мукунданда е един от най-известните и уважавани хинди гуру в Индия. Религиозният водач има милиони слушатели и читатели в света. 

Кървави инциденти заради Марс

през 2016 г. предрича астроложката Светлана Тилкова, по-известна като Алена. През Новата година, която е подвластна на Марс, ще се повишат агресията, гневът и физическата саморазправа. Ще има ръст на убийствата и самоубийствата.

„Червената планета е силна и тежка и винаги, когато орисва дадена година, то през нея хората стават по-сприхави и се карат помежду си като куче и котка”, казва Алена. По думите й сега можело даже да се разпалят войни на личностна и на междуетническа основа. Кървавите сблъсъци щели да са породени от силен гняв, ненавист, омраза както между отделните хора, така и на верска основа.

Според Алена през 2016 г. ще ни се наложи да се срещнем с кармичните си врагове. Но срещата няма да е лека. Те ще бъдат както лични, така и на държавно ниво. „Много насилие и смърт ни очаква през Новата година, но след това нещата постепенно ще стават благоприятни и ще се разпръсква благополучие над страната и над народа ни”, прогнозира Алена.

От нумерологична гледна точка годината на Марс е подвластна на вибрация на числото 9. Това означавало, че всичко, започнато по-рано, ще бъде завършено през идните 12 месеца. 

Няма да има Трета световна война твърди пловдивчанката Ивелина Христова. „Очаква ни много динамична година. Ще бъде година на пречистването, на разплатата, не на агонията, а на решенията. Година, в която лошите ще пострадат. След четири години трусовото положение между великите сили Русия, САЩ и ЕС ще бъде преодоляно. Най-рано през 2017 г. ще си стиснат ръцете и ще се договорят. Но все още ще ни държат в страх. Ще бъдем в плуващо положение. Важното е, че няма да има Трета световна война, за която предупреди папа Франциск”, твърди Христова.

Най-после нашенските политици пък ще прозрат колко решаващ фактор е България поради геостратегическото си положение, както за Русия, така и за САЩ. Ще завалят инвестиции от Азия. Икономиката ще се подобри и България ще стане добро място за живеене. „Но не през 2016-а, виждам цифра 4, вероятно до четири години”, казва още Ивелина, която е ясновидец трето поколение. Наследила е от майка си и баба си рецепти за лечение на болести, тайнствени тракийски ритуали. 

Не Бойко, а руса жена ще е президент

Борисов ще си остане премиер - просто няма кой друг. Възможно е жена да стане главнокомандващ на страната - виждам я русичка, с прическа на черта, много блага. Виждам у нея сякаш и друга жилка, връзка с чужбина. Сериозни шансове да влезе в политиката на още по-високо ниво има софийският кмет Йорданка Фандъкова”, са другите прогнози на Христова. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари