Индийски пророк: Между 2029 и 2032 може да се случи нещо ужасно

2
Ананд, който предсказа земетресението в Турция, прави глобална прогноза
Ананд, който предсказа земетресението в Турция, прави глобална прогноза Снимка: sobesednik.ru

Ананд, който предсказа земетресението в Турция, прави глобална прогноза

П о принцип индийският пророк Абигия Ананд прави прогнози за политици, бизнесмени и звезди от шоубизнеса, но сега той направи глобално пророчество за събитията от 2024 до 2032 година, пише Телеграф.

Според Ананд следващата година ще бъде доста добра за някои страни и дори „много добра“ за Индия и Африка.

Ананд, който предсказа земетресението в Турция, отново вижда риск от друго бедствие в близост до страната преди април 2024 година.

Според него трудният период за Русия ще продължи и през следващата година, особено след април заради геополитическите събития в света.

Конфликтите, възникващи в различни части на земното кълбо, ще продължат. Въпреки това през 2025 г. пророкът очаква настъпване на мир.

В същото време Ананд обяви, че вижда разрастването на нови конфликти в бъдеще и по-точно 2029 година. Той нарече годината "отрицателна" и предупреди, че конфликтите ще станат по-глобални и че Иран може да се сблъска с Израел.

Има възможност конфронтацията да пламне с нова сила и да се случи нещо ужасно“, каза Ананд и уточнява времева рамка между 2029 и 2032 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1:
    Недей да чакаш бе. Купи си една Щилка, напии се и тръгни да боравиш с нея. Я си отрежеш крак, я ръка, я нещо друго - ето ти нещо ужасно. Enjoy!
  • 0
    1
    кйсйвемнфвое
    Жалко, защо трябва да се чака толкова много? Надявах се 2024 да се случи нещо ужасно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпи, сега вече сме женени и можеш да пиеш по-малко бира!
- Започваш да звучиш като бившата ми жена!
- Ооо, не знаех, че си бил женен!
- Не съм бил!!!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари