"Има такъв народ" и "Демократична България" се "замеряха" с цитати от песни

0
„Не се е..вайте с нас, щото, който ни закача, после не успява да се върне в мача” – отново цитат от песента "No Mercy" припомни Тошко Йорданов
„Не се е..вайте с нас, щото, който ни закача, после не успява да се върне в мача” – отново цитат от песента "No Mercy" припомни Тошко Йорданов Снимка: Dnes.bg

В арена на лирическите нападки се превърнаха социалните мрежи и парламентът

Поредно прехвърчане на искри между "Има такъв народ" и "Демократична България", видя NOVA. Този път словесната битка започна в парламента и се доразви в социалните мрежи и парламента, а вместо с камъни и стрели, представителите на двете партии се "замеряха" с цитати от песни.

Началото бе дадено от депутата от „Има такъв народ” Виктория Василева, която изчете позиция на партията в Народното събрание. В края на декларацията тя заяви „Време е да изхвърлим боклука!”. Това е цитат от песента на Трифонов и Ку Ку Бенд "No Mercy".

Последва коментар на Антоанета Цонева във Facebook. Тя определи изявлението като смесица между “лириката” на “Шампанско и сълзи” и “Не сме безгрешни, но сме истински” – песни на Ивана и на Азис и Глория.

„ИТН с ново изявление. Прочетоха нещо като смесица между “лириката” на “Шампанско и сълзи” и “Не сме безгрешни, но сме истински”. И накрая: Всички други са боклуци. Порции и постове някой им иска - те обаче не ги дават. Прост сюжет като мусаката, за която говореше вчера пред журналистите сценаристът Филип”, написа Цонева.

Размяната на реплики продължи председателят на ПГ на „Има такъв народТошко Йорданов. В профила си Twitter той написа „Не се е..вайте с нас, щото, който ни закача, после не успява да се върне в мача” – отново цитат от песента "No Mercy".

Цонева отговори на коментара от парламентарната зала. Тя посочи, че в песента, ”превърнала се в химн на партията”, се посочва, че "лирическият герой – депутат, има глупости в главата и злоба в очите си". Според нея депутатите трябва да се замислят над това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари