Има така държава! Ние я живеем, а Той я управлява

4
Вождът обича да е откровен. Да е уморен, но твърд в саможертвата си на единствен спасител
Вождът обича да е откровен. Да е уморен, но твърд в саможертвата си на единствен спасител

Вождът обича да е откровен. Да е уморен, но твърд в саможертвата си на единствен спасител. Вчера чухме поредната му изповед. Която трябваше да ни убеди, че само Той е в политиката, за да гради светло настояще и спокойни бъднини. Другите са "кукувици", "неблагодарници" и провокатори.

Затова от високия си пиедестал решил и спасил евроизборите. Помним обаче как, докато раздаваше пари от прозореца на джипката, се кълнеше, че в кампанията не се бърка. Само си върши работата като премиера-слънце, пише Ралица Николова във Вестник "ДУМА".

Аз не се меся в изборите на този момент, благородно обяви самодържецът. Явно трябва да сме му благодарни, че засега се удържа.

Борисов направи и друго признание в опита си да е откровен и "народен". С Цветанов разривът е сериозен и дори опасен за ГЕРБ. Не беше отдавна времето, когато и двамата повтаряха колко се уважават, колко са си благодарни и как всичко е ок. Днес вече е ясно - разводът не е бил по взаимно съгласие, а отмъщението боли.

И трето си призна властелинът. Че няма такава държава. В която години да клеймиш през екрана всичко що е политик и партия, а после да си направиш своя. 

Е, има така държава! Ние я живеем, а Той я управлява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари