Има сигнал от оцелял на фериботa "Олимпия"

1
В момента се преценява как той да бъде изваден
В момента се преценява как той да бъде изваден Видео: NOVA

Има сигнал от оцелял на фериботa "Олимпия" край гръцкия остров Корфу.

Това са съобщили гръцките власти. В момента се преценява как той да бъде изваден, предава NOVA. Към ферибота се приближиха две лодки - едната е с медицински екип на борда, за да му се помогне. По неофициална информация оцелелелият е литовски гражданин. Той се намира в задната част на ферибота, от която все още излиза дим

Гасенето на пожара продължава. Над ферибота обаче се издигат гъсти облаци дим. По непотвърдена информация има още един оцелял.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари