Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Има д-р Хаус в Русе

  • Автор: Ростислава Кръстева
  • Коментари: 4
7
Благодаря Ви! На Вас дължа живота си!
Благодаря Ви! На Вас дължа живота си! Снимка: Dunavmost

Уважаеми доц. д-р Парашкевов, пиша това, за да изразя искрената си благодарност към труда на лекарите и медицинския персонал работещи в Отделението по Обща и съдова Неврология към УМБАЛ КАНЕВ РУСЕ

Думите са крайно недостатъчни, за да опиша колко съм благодарна на д-р Лисичков и д-р Щерева, за това че съм здрава и мога да се движа. 

На 4.01.2019 г. постъпих в отделението със силни болки в краката. Не бях спала за повече от час, в продължение на почти 2 седмици. Бях се отчаяла, че вече няма да съм човека, който бях преди да се разболея. Започнаха да ми се парализират крайниците. Не можех да се обслужвам самостоятелно , да се грижа за себе си, а също и за моите две малки дечица. Посрещнаха ме две много приятни и усмихнати сестри както и д-р който въпреки късния час ме прегледа обстойно и ми направи изследвания. Оказа се, че страдам от кошмарна за лекарите невролози болест - Синдром на Гилен Баре. Мина дълго време, за да ме изпишат и за да се възстановя, а и все още се боря с трудности. Изправих се както аз, така и екипа на повереното Ви отделение пред тежки моменти, но резултата е налице - тук съм и пиша. Преглеждаха ме по няколко пъти на ден много лекари, а сестрите бяха до мен винаги и ме подкрепяха. 
Благодаря, благодаря и пак благодаря на цялото отделение за всичко, което направиха за мен! Приемете и благодарността на моите деца и на семейството ми, за положените грижи. 
Този екип е пример за подражание на всички болници както в професионално, така и в междуличностно отношение. 

Благодаря Ви! На Вас дължа живота си! 

На Вас и целия екип на отделението желая да сте много здрави и все такива професионалисти. На пациентите желая бързо да се излекуват и да вярват в лекарите, защото те са там, за да помогнат. Те са знаещи и можещи и по нищо не отстъпват на колегите си в други градове. 

И за финал моля да отбележа, че има д-р Хаус в гр. Русе в лицето на д-р Иван Лисичков и д-р Анна Щерева! 

Покланям се пред Вас и труда Ви! 

С уважение: Ростислава Кръстева 

Автор: Ростислава Кръстева
(Автор: Ростислава Кръстева - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари