Илон Мъск и Марк Зукърбърг ще се бият на фона на Древен Рим

0
Двубоят ще се излъчва в социалните мрежи
Двубоят ще се излъчва в социалните мрежи

Двубоят ще се излъчва в социалните мрежи

Битката на милиардерите. Двубоят между Илон Мъск и Марк Зукърбърг ще се състои на фона на Древен Рим. Това написа самият Мъск в социалните мрежи. Той заяви, че избраното място е цитирам "епично" и декорът ще е специално подбран, за да пресъздава епохата на гладиаторите.

Мъск и Зукърбърг все още не са съобщили кога ще се проведе събитието, но на място ще бъдат поставени камери, за да предават на живо както в Twitter, познато вече като Х, така и във Фацебоок. Малко след като даде подробности за очакваната схватка, собственикът на Tesla публикува снимка, на която е вдигнал малкия си син във въздуха. Като заглавие на публикацията написа "упражнявам бойните си умения с моя личен спаринг партньор".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари