Илияна Йотова: Купувачът на "Лукойл" очевидно е договорен

0
Според вицепрезидента това е сюжет с продължение
Според вицепрезидента това е сюжет с продължение Снимка: БТА

Според вицепрезидента това е сюжет с продължение

Според мен това е сюжет с продължение, чакаме следващите дни да изникне и името на евентуалния купувач, който очевидно е договорен. Това каза пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова, попитана дали има опасност за българските потребителите от продажбата на активите на "Лукойл", предаде БТА.

Според нея е очевидно, че има опасност. "Това не е новина, тъй като, както по традиция правителството ни съобщава, и тази новина беше съобщена от министър Асен Василев през „Файненшъл таймс“, посочи Йотова. Това, което ние искаме да знаем, е каква ще бъде съдбата на рафинерията, България ще има ли рафинерия, ще бъдат ли запазени работните места, ще осигурят ли работа за хората, как ще бъде запазена националната ни сигурност, как ще бъдат осигурени доставките и кой как ще гарантира цените на горивата, заяви тя. По думите ѝ с „целия този цирк, който се разиграваше последните два месеца – дерогация с един срок, с втори срок, ще има, ще няма," очевидно целта е била да се заблудят българските граждани, да се спести истината и да не се отговаря на неудобните въпроси.

На въпрос относно напрежение сред управляващите заради освобождаването на директора на „Пирогов“ и неприемане на бюджета за догодина, Йотова заяви, че това са техни собствени вълнения. По този повод искам да ви припомня един запис, в който Асен Василев казваше, че този, който иска да стане министър, трябва "с кървавия си подпис" да гарантира чистката във всяко едно отношение на всички постове в държавата. Отговорът ми днес на вашия въпрос е, че очевидно директорът на „Пирогов“ е поредният в този списък, добави тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари