Илиян Василев: Тези избори са последните за "политика" Борисов

1
Властта в ГЕРБ ще бъде предадена на герберския Карадайъ
Властта в ГЕРБ ще бъде предадена на герберския Карадайъ

Толкова много грях носи, толкова много хора е наранил и то дълбоко. Ще си носи кръста

Не смятам да си губя времето с гледане на Борисовите терзания "на живо". Не само защото не смятам че има какво да каже, но и защото е по-интересен с характеропатията си.

Вън от съмнение е най-богатия българин, но никак не е проумял, че това богатство е и проклятието му. За разлика от него Доган и Първанов /примери за забогатяли политици/ достатъчно рано разбраха, че са прекалено "сериозни политици" и имат много за губене, за да се занимават с активна политика. И се потопиха.

Малцина сега чуват Първанов изобщо да се появява - по-интересно му е да играе зад кадър, но най-важното за него е да да стои далеч от скандали и обществено внимание. Не че не го сърби отново да влезе в политиката. Но къде? При Румен Петков - малка му е партийката.

Поведението на Борисов е точно противоположното на стратегията на "потапянето" за да се пази "имането".

Тук обяснението е "спортната" страст на Борисов да побеждава, манията му за превъзходство, да надхитрее, надиграе. Но това обрича парите му. Накрая от двата стола властта и парите - ще се окаже на земята.

Вероятно за това - да му обръщат внимание - сам е пуснал слуха, че може и да се пусне на президентските избори /изключено/, след това че ще се оттегли от ГЕРБ или ще го оттеглят "превратаджиите". Това последното Митов с преврат сваля Борисов дори и за виц не става. Да не говорим за другите "заподозрени". Властта в ГЕРБ ще бъде предадена на герберския Карадайъ. Тези избори са последните за "политика" Борисов.

Толкова много грях носи, толкова много хора е наранил и то дълбоко. Ще си носи кръста.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари