Илиян Василев: Посланик Митрофанова съвсем изгуби контрол върху себе си

0
Очевидно нарочно ескалира ситуацията, разбира, че по-добре да "падне в борбата", да удари едно коляно на Шефа в Кремъл
Очевидно нарочно ескалира ситуацията, разбира, че по-добре да "падне в борбата", да удари едно коляно на Шефа в Кремъл

Очевидно нарочно ескалира ситуацията, разбира, че по-добре да "падне в борбата", да удари едно коляно на Шефа в Кремъл

Дори не мога да си представя в най-екстремните варианти на словесен делириум как български посланик в Москва изрича, думите, че чиновниците в руското правителство и руския премиер и външен министър нямат право да критикуват българския посланик, за това че е казал, че руския народ не споделя политиката на руското правителство срещу българския народ. ?!?!

Посланик Митрофанова съвсем изгуби контрол върху себе си. Тя е посланик, пратеник, довереник на руското правителство при българското правителство и уважението към институциите и хората, които го оглавяват е задължително условие тя може да си върши работата. След като преднамерено и грубо разрушава тази основа, тя няма какво да прави тук повече.

Не зная къде Митрофанова е учила международни отношения и международно право, но последното нещо във Виенската конвенция е неуважението към приемащата страна и народ, включително към институциите - а премиерът е институция, избран от същия този народ.

Очевидно Митрофанова провокира и нарочно ескалира ситуацията защото разбира че тя повече не може да си върши работата тук и е добре да "падне в борбата", тоест да удари едно коляно на Шефа в Кремъл. Иска и да мобилизира опозицията и свали правителството, като принуди Петков да я изгони.

Да наричаш чиновник премиера, и да му отказваш правото да отговори на недопустими за посланик квалификации е под всякаква критика. Тя, път и всеки друг посланик, е държавен чиновник в руското министерство на външните работи на Русия с много по-малък ранг и арогатност.

Още утре сутрин да я изгонят. И то през заместник министър на външните работи и повече Петков или дори министъра да не вземат отношение - не им е ниво. Имат говорител на външна, най много Лена. Но преди това да отзоват посланика ни в Москва за консултации за да му спестят "реципрочността"..

Това, което най-много обаче би ги заболяло е ако изгоним 20 души дипломати или повече, като сведем състава на посолството им до броя на нашите дипломати там. И пълно ембарго за срещи на руски дипломати /извън рутинните в МВнР/.

Не знам какво и как преподават в МГИМО по тези дисциплина, но утре и изпратете Виенската конвенция. Да я прочетете ред по ред.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    oooh
    Илиян плещи много глупости и по този въпрос няма две мнения. Но главното е друго - Русия и нейните официални представители осъзнават разликата между малоумното и корумпирано управление на държавата България и качествата на българския народ. И това им прави чест ! Докато ония от Запада си въртят далаверките и тъпчат по държавата, а народът не ги интересува, ако ще да мрат - даже по-добре за тях. Не мога да разбера двойния аршин на някои българи, които се правят на много състрадателни и самоотвержени към украинците, а нямат грам милост към сънародниците си?
  • -1
    4
    Bonkerz
    Що не кажете кое точно от написаното не е вярно? Мн точно си го каза човека, но рубладжиите умират да лижат руския ботуш, който е загинал вратовете им...
  • 2
    3
    До 1 и 2
    А вие сте руски тролове, най-вероятно....Щом ви дразни толкова едно мнение.
  • 6
    2
    Спрете да цитирате и да...
    Спрете да цитирате и да публикувате този психопат, който плюе само по Русия! Този русофоб/българофоб е хибриден човек на сащ, които разбиха Близкия изток, но тогава не беше агресия на сащ в него район!
  • 0
    1
    ...
    поредната чекия, излашкана във фейсбук. къде щяхме да чуем брътвежите на тези изкуфели пенсионери, ако не беше добрия стар фейсбук. арена на толкова голям брой тесни специалисти. толкова много, че сме в окаяно състояние. счупиха на съседка ръката в боя за олио. копаем дъното по всички теми. но Илиян, поства снимки с етикети и гръмко реди справедливост по фейса по жизнено важни и неотложни теми. позор, подлоги нещастни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари