Илиян Василев: ИТН да си знаят, че минават в небитието

2
Там ще имат време за претенции
Там ще имат време за претенции

Там ще имат време за претенции

"Не виждам никакво смирение у ИТН, напротив. Нахалство и наглост. Най-малката като влияние партия поставя условия, кой да бъде или кой да не бъде премиер. ДБ и БСП не могат да компенсират крайностите на Слави и ангажиментите, които е поел първо да свали правителството, и втори път да осигури невъзможност за ново правителство.

Ако ИТН и партията на Янев не влязат в Парламента, това ще се отрази добре на политическия живот. Както посочих, Янев няма потенциал, не вдъхновява, служебен премиер прави служебна партия. Скучен.

ИТН да си знаят, че минават в небитието, и там ще имат време за претенции. Ако едни избори могат да изчистят българската политическа сцена от аватари като ИТН и Български възход значи ще има полза от тях."

Илиян Василев, Facebook

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Волф
    Не разбирам проблема с Янев и ИТН. Нима всички трябва да харесваме проектите, спонсорирани от “Америка за България”?!
  • 1
    3
    1 до 2
    Нямам представа какво искаш да кажеш. Прочетох първите два реда и ми прозвучаха несвързано. Нищо лично, не си губя времето с идиоти. Бъди здрав!:)
  • -1
    2
    До "русенец" N 1
    Ти имаш основателна причина да висиш като сопол на дивана на Сакатоот учиндолско чудовище, което една година разиграва България и се подиграва с народа ни! Имаш причина да му сменяш памперсите, да му бършеш задника и да го влачиш до тоалетната, понеже в момента главните санитари на Сакатия - Тошко Хаджията и Балабана Джебчията - палачите на Никола Минчев и Кирил Петков, са се напикали от страх и се натискат в последната лодка на потъналия учиндолски "Титаник"! Правят се на ербап като цигани на сватба с откраднати костюми, и "поставят условия", горките нищожество, за да заблудят останалите 0,2% от чалгарския им "електорат"! Знаят, че никой не ги бръсне за слива, ама така са се родили и така ще се споминат - нагли, безскрупулни, сарайски лакеи, селяндури и простаци, изпълнители на мокри поръчки, и мерзавци, каквито политическият ни живот досега не познаваше!
  • 4
    1
    русенец
    Имаме ли причина да четем диариите на този доносник и държавен хрантутник?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари