Илиян Василев: Да предупредя "наследниците" на Борисов - ще служите само за прикритие!

0
Трябва да сте супер наивници, за да си мислите, че можете да си дадете авторитета под наем на Борисов за да прикрие греховете си и изпере миналото
Трябва да сте супер наивници, за да си мислите, че можете да си дадете авторитета под наем на Борисов за да прикрие греховете си и изпере миналото Снимка: БГНЕС

Да предупредя "наследниците" на Борисов, които в момента загряват край тъч линията за изборите, за да представят новото лице на ГЕРБ и статуквото.

Познаваме се добре, трябва да сте супер наивници, за да си мислите, че можете да си дадете авторитета под наем на Борисов за да прикрие греховете си и изпере миналото. Толкова много грехове са натрупани, че само дългото пребиваване на тази партия в опозиция и прекъсването на връзките на Борисов и сие с властта, могат да възстановят балансите на приличието и морала.

Съгласявайки се на сделка, автоматично ставате съотговорни за цялото наследство на Борисов и греховете му. Знам че много ви се иска да сложите в автобиографията - премиер, министри, шефове, но това си има цена, която не съм сигурен че ще можете да платите.

Няма как да влезете на бял кон - щом сте определени от Борисов за наследници, щом разчитате на ГЕРБ за да реализирате плановете си за управление, значи сте част от Статуквото, от корупцията, от полицейската държавата, от библиотекарите, ставате лице на Гешев, Доган, Пеевски.

Нито един от вас няма зад гърба си реализирана реформа, лидерски проект, независима позиция - тоест политическия ви багаж като реформатори просто липсва.

Имате държавни служби у нас и в чужбина и това е ставало винаги с подкрепата на правителството на Борисов.

Никой не ви вярва, че стотиците милиони и милиарди, които са откраднати и натрупани от тандема Борисов - Пеевски ще бъдат върнати в бюджета на хората, именно защото сте сключили тази сделка - Те ви назначават, Вие ги защитавате.

Освен за прикритие за нищо друго няма да служите.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари