Игра за постове и лостове

1
Идват ли избори?
Идват ли избори? Видео: NOVA

Идват ли избори?

Очакват ли ни избори в държавата? Темата обсъждат журналистът Силвия Великова и политическият анализатор Георги Харизанов пред NOVA.

След среща със Спас Русев, Кирил Петков на следващия ден започва да казва в аванс на Комисията за защита на конкуренцията какво да свърши и какви сделки с Русев да одобри или не”, каза политическият анализатор Георги Харизанов.

На срещата снощи се видя нежелание да се формализира коалицията в момента от страна на втората политическа сила. На по-малкият партньор, хората с втория мандат. Не съм наясно с причините, просто фазата, в която се формира коалиция в това управление е твърде далеч, гледайки преговорите. Това заяви още политическият анализатор.

Няма да се съглася с г-н Харизанов. Че Петков е прозрял проблема с регулаторите след среща със Спас Русев. Ной-малкото защото те са с изтекъл мандат много отдавна. Специално „Демократична България” поставя въпроса много преди това. И в смяната няма лошо. Това заяви журналистът Силвия Великова.

Според нея преговорите вървят доста динамично и не може да се предположи края. „От вторник насам през 15 мин. или отивахме на избори или сядахме на масата за разговори”, подчерта журналистът.

"Колкото промяната на позицията на Асен Василев, тя има своите резонни причини. Те се крият в онези 1600 изключително важни проекта за всички населени места. Те бяха записани изрично в бюджета, но до момента са се случили 7 или 8 броя. И то 30% от парите са осигурени. Другите пари ги няма и нямат и идея откъде ще ги вземат", съобщи Харизанов.

"ДПС отсъства през последните дни. Притеснително е, че Делян Пеевски престана да ни праща сутрешни имейли, за да ни казва какво мисли по въпросите. Не знам дали има връзка с Националната конференция и избора. Не знаем в момента какво прави ДПС", посочи Великова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари