ИДИЛ изпрати послание на Неймар?

0

Нов ужасяващ колаж разпространи терористичната групировка ИДИЛ.

След като пусна снимка на голямата звезда на Барселона Лионел Меси, който плаче с кървави сълзи, а след това използва лика на селекционера на Франция Дидие Дешан за поредно стряскащо послание, сега звездата на Бразилия и ПСЖ Неймар и Лео Меси заемат централно място в болните представи на джихадистите, пише GONG.bg

Новоразпространеният колаж изобразява Неймар, който плаче с вързани зад гърба ръце, а до него безжизнено лежи Меси. Над тях стои маскиран джихадист. Имената на звездите на футбола в наши дни са изписани.

Това е четвърто поредно заплащително съобщение от страна на „Исламска държава“ във връзка с предстоящото Световно първенство в Русия. Първото бе по-обща заплаха за предстоящия Мондиал, последва ново, в което акцентът бе поставен в образа на Меси, след това с Дешан, а сега намесен е и Неймар. Организацията извърши редица атентати в последните две години. 

Шампионатът в Русия следва да се проведе в 11 градове от 14 юни до 15 юли 2018 година, като финалът е на стадион „Лужник“ в Москва.  

Източник: GONG.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари