И в Гюргево има опашки от тирове, но и по-добра организация

0
Полицейски патрул пренасочва останалите автомобили по стария път през града, като така не се смесват потоците и не се получават тапи
Полицейски патрул пренасочва останалите автомобили по стария път през града, като така не се смесват потоците и не се получават тапи Снимка: Снимката е илюстративна

Как обаче са решили проблема там, за да не се пречи на останалите пътуващи и на жителите на Гюргево?

Отговор дава Русе Медиа.

Опашките от чакащи тежкотоварни камиони не са проблем само на българската страна на границата от Русе към Гюргево. Подобна ситуация вчера вечерта имаше и в Румъния, където близо 20 км наредени тирове чакаха реда си, за да преминат през Дунав мост. Как обаче са решили проблема там, за да не се пречи на останалите пътуващи и на жителите на Гюргево?

Опашката е наредена по новоизградения обходен път, който свързва Гюргево с Букурещ. Полицейски патрул пренасочва останалите автомобили по стария път през града, като така не се смесват потоците и не се получават тапи. Самата колона се обикаля от полицейски автомобил, който следи за реда.

Трасето от новия обходен път е около 6 км, след което опашките се редят по пътя към Букурещ. Камионите са в една лента, като на място отново има патрул. Другата лента е свободна за другите превозни средства. За да не се получава натрупване и да могат насъбралите се тирове да се придвижат към моста контролирано, камиони се спират на няколко места по направлението от Букурещ към Гюргево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари